SEKSISTIČKI SMRAD: Misli da je ok da ponižava žene zato što ima mnogo para

Naime, bivši igrač američkog fudbala i model kog neki nazivaju i "australijskim Hjuom Hefnerom", proslavio se pravljenjem divljih zabava, druženjem sa prelepim ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarčicama.

Ali, uz popularnost došli su i problemi. Naime, deda i baka njegove supruge Teše komentarisali su fotografiju na kojoj Bejnon vodi Tešu poput psa, rekavši da je "odvratna" i "ponižavajuća".

Kako bi se opravdao, Bejnon je objavio fotografiju ispod koje je napisao: "Postoji jedna stvar koju cenim više od velikih i najboljih žurki... To su moja DECA I MOJA PORODICA". Naravno, nedugo nakon toga, osvanula je i jedna s desetak polugolih žena pored bazena.

I dok su mnogi bili zgroženi onim što su videli, jedan od posetilaca njegovih ludih žurki rekao je: "Skupi automobili, hrana na svakom koraku, pića, devojke... To je fantastično. Sto miliona tipova gleda ovaj šou, sede sa svojim ženama i misle kako bi voleli da rade isto što i on. Stoga, dobro za njega... Seks prodaje".

Bejnon kao najvredniju stvar koju poseduje ističe svoju Kendimen vilu, sa ogromnim bazenom na kom održava lude zabave s mnoštvom žena. Sve to redovno dokumentuje na društvenim mrežama.

Nadlanu / izvor: index.hr

Pogledajte još