SAVO MILOŠEVIĆ ODUVAO NIVES CELZIJUS: Samo me je pogledao i rekao M’RŠ

Atraktivna hrvatska pevačica i književnica Nives Celzijus gostovala je u emisiji "Neki drugi ja" i tom prilikom se prisetila nekih neprijatnih situacija iz svoje prošlosti.

Naime, nakon što je došla u Srbiju kako bi krenula da gradi karijeru, Nives je odmah privukla pažnju medija i spojili su je sa fudbalerom Savom Miloševićem, iako to nije bila istina.

- Preplakala sam noći i noći zbog raznih gluposti i spajanja... Bilo je jako puno negativnih priča, a možda je prvi neki šok koji sam doživela od srpskih medija jeste kada su me spojili sa tada oženjenim Savom Miloševićem, koga sam upoznali na snimanju jedne emisije, nikada više nismo reč progovorili, niti se videli - rekla je Nives u emisiji, a zatim je dodala da je brinula kako su tabloidni naslovi uticali na njegovu porodicu.

- Ja sam jako emotivna, više sam se nervirala oko toga kakve je to probleme donelo njemu, njegovoj porodici, da li je imao problem sa ženom. Imala sam potrebu da dođem do njih, da kažem kako to stvarno nje istina. Sećam se jednom prilikom, dve, do tri godine kasnije sam srela Savu Miloševića i tu je bila jedna neprijatna reakcija s njegove strane. Sedeli smo bukvalno sto do stola, a on je u jednom momentu pogledao u mene. Ja sam rekla - oprosti, imam iskrenu potrebu ti reći da to što se desilo ja nemam nikakve veze sa tim i bila sam jednako povređena kao i ti. On me je pogledao i rekao mi "Mrš od mog stola". Shvatila sam da sam lila suze na pogrešne ljude. Ja sam se brinula da ne napravim neki problem nekoj porodici, a onda shvatiš kakva je osoba u pitanju... Nisam trebala previše da se nerviram oko toga - zaključila je Nives.

Izvor; Opera 17

Pogledajte još