SAD JE I ZA DJ PULTOM: Brakus u ulozi di-džeja

0

Dugogodišnji radio voditelj Igor Brakus, vrhunski poznavalac muzike i filmske i pozorišne umetnosti naći će se u ulozi di-džeja!

Brakus će pokazate svoje umeće za DJ pultom u sredu veče, i to u prestoničkom baru „Informbiro“. Za sve ljubitelje autentičnih numera 80-ih i 90-ih godina, Brakus će u „Informbirou“ prirediti jedinstveni scenario koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim, pa je odličan provod zagarantovan.

Četvrtak je rezervisan za „Acoustic Therapy“, odnosno Dragana Ivanovića & Marka Vlahovića. Dragan Ivanović, multi instrumentalista, studijski muzičar, koncertni basista Vlada Georgieva, Đorđa Balaševića. Van Goga, u pratnji vrhunskog RNB, bluz, soul pevača Marka Vlahovića publici će prirediti pravi muzički spektakl. Na bogatom repertoaru naći će se pregršt numera kvalitetnog muzičkog nasleđa, VH1/MTV moderne i retro produkcije.

U petak i subotu veče ljubitelji modernijeg zvuka imaće priliku da uživaju u modernijem zvuku za koji će se pobrinuti di-džej Nikolas, ime koje godinama nastupa na Barbadosu za Ministry OF Sound, a u Beogradu će prirediti muzički spektakl World Wide Tunes, odnosno kvalitetnu muziku sa svih kontinenata, mega hitove najfinijih autora sa svih strana sveta. Lounge nights u „Informibirou“ biće nedeljom i ponedeljkom.

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.