POHOTNA PROFESORKA imala seks sa učenikom STOJEĆI, a onda je ON... (VIDEO)

Profesorka Dženifer Kasvel (29) je optužena za silovanje učenika (15), a sada optužuje žrtvu za nezakonitu vezu njih dvoje. Ona tvrdi da je njegovo konstantno laskanje i naklonost prema njoj dovelo do seksualnog odnosa.

POHOTNA PROFESORKA SE KAJE: Žao mi je što sam obljubila učenika (15)!

Dženifer je istakla da su seksualni čin imali stojeći u njenoj učionici. Profesorka se suočava sa zatvorskom kaznom za drugostepeno silovanje učenika osmog razreda iz Oklahome.

U prvom svom intervjuu ona je sugerisala da je dečakova upornost dovela do seksa u ovom razredu u aprilu prošle godine.

– Ušao je, ja sam radila na nekim predmetima, on mi je prilazio sve više, a ja sam se trudila da se sklonim u neki drugi deo prostorije. Međutim, on je samo prišao i poljubio me. Tako je sve počelo – rekla je ona u emisiji Dr Fila.

Proveli su oko 2 sata u ovoj učionici a sam seksualni čin je trajao oko 15 minuta, dok su bili prislonjeni na školskim klupama.

– Govorila sam mu ‘ne, ti znaš da ne smemo ovo da uradimo, ne, ne, ne’. Nije me prisilio, mogla sam jednostavno da izađem iz učionice, ali nisam. Znala sam da je pogrešno, ali nisam ništa učinila povodom toga – dodala je ona.

- Nisam seksualni prestupnik. Nisam opasnost ili pretnja za bilo koga. To će ostati zauvek i ja ću ovo plaćati do kraja života, ali ja nisam ništa uradila na silu, ja nisam silovatelj – istakla je.

Nadlanu / izvor: telegraf, dailymail.co.uk

Pogledajte još