8 godina nakon što je nestala, pojavio se SNIMAK…Ono što sadrži će vas ŠOKIRATI!

0

U februaru 2004. godine, Maura Marej, 22-godišnja studentkinja je nestala bez traga i glasa. Detektivi su rekli kako je nekoliko dana pre nestanka poslala mail profesorima i napisala da će biti odsutna nedelju dana zbog hitnog slučaja u porodici. Nije bilo hitnog slučaja, a njoj se gubio svaki trag. DO POJAVE OVOG SNIMKA!

Kad je odlazila sa fakulteta, delovalo je kao da se spakovala za odmor. Poslednji put je viđena nakon što je slupala kola na putu 112 u Haverhilu, Novi Hempšir.

Od tada se vodi kao nestala, jer nigde nisu pronađeni dokazi o njenoj sudbini ili lokaciji. Policija je vodi kao nestalu, a njena porodica misli da je oteta, a možda i ubijena.

Ali, 2012. je došlo do čudnog preokreta. Na godišnjicu njenog nestanka, na YouTube je postavljen video čoveka koji se manijakalno smeje u kameru, sa potpisom „112dirtbag“ što ne bi ništa značilo, da njen otac nije rekao da ju je kidnapovao „dirtbag on Route 112“.

Ovaj video je bio online samo nekoliko sati pre nego što ga je korisnik skinuo. Srećom, neko je napravio kopiju.

Nažalost, policija nije mogla da poveže ovog YouTube korisnika sa nestankom Maure Marej, ali nikom nije jasno čemu ovaj video?

Nadlanu

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.