OBRIJALA je glavu svoje ćerke, a ONDA JE INTERNET EKSPLODIRAO!

Njena ćerka je tražila frizuru kakvu imaju njena braća i tata. Kad je mama objasnila da neki ljudi misle da devojčice moraju da imaju dugu kosu, malecka je odgovorila sa "Nema šanse. Devojčice mogu da imaju frizuru kakvu god žele!". Kad ju je mama upozorila da će joj neki govoriti da je ružna ili će misliti da je dečak, devojčica je ponudila jednostavno rešenje "U redu je mama, samo ću im reći da sam devojčica."

I ona je uradila šta joj je dete tražilo. A onda je internet eksplodirao.

Počeli su da je kritikuju i napadaju svi koji su videli fotografiju, neki su je čak optužili da je pretvorila svoje dete u društveni eksperiment kako bi udovoljila svojoj sujeti.

Njen odgovor nas je oduševio

"Da, mogla sam da je odgovorim. Ja sam njena majka, i moje mišljenje ima veliki uticaj na nju. Mogla sam da joj kažem da ima tako lepu kosu i da bi bila šteta da je obrije. Ali time bih joj poručila da mi je njen izgled bitan, i da je njena poenta da bude lepa drugima, da je bitnije kako je drugi vide, nego njene želje, njena osećanja."

Devojčici ne samo da ne smeta ni nova frizura, ni pažnja, već misli da je jako zabavno brijati glavu svakog meseca "baš kao tata".

Nadlanu

Pogledajte još