NEZAPAMĆEN SKANDAL: Devojka u beogradskoj menzi u salati našla PUŽA GOLAĆA

- Obroke u menzi služe u porcijama koje sami biramo, a meni je zapala ova. Drugarica i ja smo uzele različite salate. Njena je bila crvena paprika iz turšije ali se požalila da je odvtatnog ukusa ali i izgleda. Delovala je vrlo bajato naspram moje sveže salate privlačne zelene boje. Počele smo da je delimo - počinje priču devojka koja je uskoro otkrila da je neukusna paprika pravi delikates u poređenju sa onim što ona ima na tanjiru.

Todorovićeva je već počela da jede kada je primetila nešto čudno.

- Posle par zalogaja, kada sam ubola jedan list i prinela ga ustima zatekla sam "poklončić". Prvo sam se uplašila i odgurnula tanjir. Preseo nam je obrok, ali ja sam ipak smogla snage i slikala i postavila na grupi koju koristim sa prijateljima da bi ostali studenti bili pažljiviji, naročito oni koji poste - naglašava devojka.

Ovo nije prvi put da je ova studentkinja čula za sličan incident, mada su puževi, izgleda, novi u ponudi.

- Ne znam koliko studenti vole da jedu puževe golaće. Ne stanujem u Loli, ali se često hranim tu jer mi je u blizini fakultet. Sličnih iznenađenja ranije nisam imala, mada znam da su ljudi nailazili na crvljivo voće i slične stvari - kaže Todorovićeva.

Njoj je uveliko preseo obrok a zbog njega umalo da zakasni i na predavanje.

- Bila je gužva i mi smo vec kasnile na predavanja, tako da nisam ni obavestila osoblje. Drugarica i ja nismo htele da produžavamo agoniju. Samo sam ga pokrila listićima i vratila - kaže studentkinja.

U studentskom domu "Kralj Aleksandar I" rekli su da prvi put čuju za ovaj slučaj, a isti odgovor dobili smo i iz direkcije Ustanove studentski centar Beograd.U oba slučaja su nas uputili na zamenika direktora prehrane Srđana Jankovića koji tokom celog dana nije odgovarao na naše pozive.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još