Rundek: Donosim Mostove u Beograd

0

Rundek Cargo Trio objaviće svoj dugoočekivani album "Mostovi" na CD-u u Srbiji 1. juna, umesto kako je ranije najavljeno 25. maja. Darko Rundek zahvaljuje fanovima na strpljenju i objašnjava da su "pojavljivanje CD-a pomerili, kako to često biva, neki završni sitni poslovi na njemu".

„Tako da će vam ostati tek desetak dana da se upoznate sa našim novim pesmama do koncerata 12. i 13. 6. u Beogradu, ali verujem da će to biti dovoljno vremena da se saživite s njima i poželite da ih zajedno pustimo da koncertno polete. Vidimo se, čujemo se uskoro“, poručuje Rundek.

Promoterska kuća Long Play objaviće CD „Mostovi“, za početak, samo kao poklon uz kupljenu ulaznicu koja košta 1.500 dinara za koncerte Rundek Cargo Trija 12. i 13. juna u „Barutani“ u Beogradu.

Uz to, za koncerte Rundek Cargo Trija u beogradskoj „Barutani“ do 1. juna traje pretprodaja samo ulaznice (bez CD-a), koja košta 1.200 dinara, preko čitave mreže Eventim. CD „Mostovi“ pojaviće se u redovnoj prodaji tek nakon koncerata 12. i 13. juna u beogradskoj „Barutani“.

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.