ISTORIJA BOLESTI DRAGANA NIKOLIĆA: Od čega boluje Gaga

0

Glumac Dragan Nikolić (71) od jutros se bolje oseća, ali je i dalje u teškom stanju. Ovo je bio treći put za samo osam meseci da je završio u bolnici.

Nikolić je i dalje u teškom zdravstvenom stanju, međutim lekari su uspeli da mu pomognu da prebrodi jučerašnju krizu, a potom su ga skinuli sa aparata. Nikolić je sada svestan, sam diše, komunicira i bolje se oseća.

Iz Kliničkog centra su potvrdili da je glumac ležao na pulmologiji zbog upale pluća, kada mu je naglo skočila temperatura, usled čega je počeo da ima poteškoća sa disanjem. Bio je u životnoj opasnosti, ali lekari su u veoma kratkom roku uspeli da ga povrate. Sinoć je pored Dragana u Kliničkom centru bila i njegova supruga Milena Dravić.

Inače, Nikolić je ima problema još od oktobra 2014. godine, kada je primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom. Zatim ga je februaru ove godine na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić. Tako da je ovo bio treći put da je hospitalizovan u manje od osam meseci.

Izvor: Blic

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.