VIDIMO SE U SRBIJI: Bojana favorit za pobedu!

Ona je svojom pesmom i prirodnim nastupom pred publikom osvojila srca fanova i predstavnika medija.

U Evrovizijskom selu, ispred bečke Većnice, gde se svakodnevno okupljaju fanovi Evrosonga, samo pohvalno govore o Bojani Stamenov i njenom glasu.

Jedan fan iz Velike Britanije kazao je da obožava pesmu sa kojom Bojana nastupa na Evroviziji.

- To je prava pesma za žurke i verujem da je svi vole. Uveren sam da može da pobedi na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije - istakao je on.

Jedan fan Evrovizije iz Španije ocenio je da je pesma Srbije „prelepa“, isto kao i pevačica koja, kako tvrdi, ima odličan glas.

- Od Španije 12 poena za Srbiju, Bojani 12 poena“ - poručio je on.

Jedan dalji fan iz Velike Britanije, koji je u Beču doputovao samo zbog Evrovizije, ističe da je pesma Srbije fantastična sa velikom porukom, koja počinje sporo, a na kraju biva glasovita, i pokazuje sve mogućnosti pevačice Bojane Stamenov.

- Zasigurno će Srbija biti među prvih deset. Bojana je u Velikoj Britaniji veliki favorit, i mnogi će iz moje zemlje glasati u subotu za nju“ - kazao je on.

Fan iz Švajcarske naglašava da je pesma Srbije „super“ i „genijalna“.

- Bojana je jasno među favoritima i uveren sam da će osvojiti treće mesto“ - kaže ovaj fan u nadi da bi predstavnik njegove zemlje mogao biti pobednik Evrosonga.

Dalji fan iz Jermenije kaže da je imao priliku da uživo prati Bojanu u prvom polufinalu Evrosonga.

- Ona je savršena i možda se iduće godine vidimo u Srbiji na Evroviziji - rekao je on.

Nakon ulaska u finale, posle odličnog nastupa u polufinalu, Bojana Stamenov ušla je u krug favorita kladionica.

Predstavnici Srbije pred početak Evrosonga kladionice nisu davale velike šanse ni za ulazak u finale, a kamoli za pobedu na ovom takmičenju. Međutim, sada se situacija drastično promenila i ona je među prvih deset favorita takmičenja.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još