Horoskop otkriva kako varamo: Strelac može sve, ali ne da bude veran, a za Bik neveru krije kao zmija noge

OVAN

Kada on vara, to vrlo brzo saznaju svi iz njegove najbliže okoline, jer Ovan voli da se hvali svojim uspesima kod suprotnog pola. On zna da je muževan i uporan, a drzak i nametljiv postaje kada mu je potrebno više vremena da vas uveri koliko je neodoljiv.

Ako partnerka posumnja u njegovu vernost, u stanju je da se pravda kako nije imao nameru da osvoji, već je bio osvojen.

BIK

Iako je okarakterisan kao jedan od najvećih ljubavnika, Bik je prilično veran, jer ne voli da menja svoje navike, kao ni da ugrožava svoj emocionalni mir.

Međutim, želja za uživanjem u svemu što je lepo, dovodi ga u situacije kada ne može da odoli, iako će se potruditi da vi to nikada ne saznate.

BLIZANCI

Uprkos ustaljenom mišljenju kako su muškarci Blizanci najskloniji flertu, često je situacija obrnuta. Njihova neutoljiva želja za komunikacijom sa srodnom dušom lako ih može odvući u tuđ krevet.

Oni preljubu ne planiraju jednostavno im se dogodi, a kako nova prilika došla, tako i prošla, jer oni ne dozvoljavaju da druga strana pati.

RAK

Ukoliko ga dovoljno mazite kod kuće i spremate mu njegova omiljena jela, ne propuštajući priliku da naglasite kako se brakovi u današnje vreme raspadaju kao baloni od sapunice, muškarac Rak itekako će vam biti odan.

Ipak se može dogoditi da popusti pred damom kojoj je potrebno više nežnosti, brige i zaštite nego njemu samom - Rak se uvek vraća kući.

LAV

Pažnja i laskanje drugih Lavu gode do te mere da ne uspeva da odoli zovu divljine koji vrlo lako prepoznaje u ženskim očima.

Međutim, njegov ego i potreba da zadivi žene ipak imaju granice, jer Lav je izbirljiv, pa bez obzira na broj obožavateljki meru nalazi onog trenutka kada shvati da je on plen, a ne lovac.

DEVICA

Muškarci u ovom znaku generalno drže do vernosti - kako svoje, tako i one koju očekuju od partnerke. Ali kada dođe u situaciju, posebno u zrelijim godinama, u stanju je da promeni principe.

Sopstvenu ženu poštuje, ali ostale predstavlja kao trofeje, najviše zbog priznanja okoline od koje želi da mu potajno zavidi.

VAGA

On će bez problema zasesti na dve stolice, pogotovo kada oseti da kod žena izaziva divljenje. Aduti su mu šarm i dečački nevini pristup, a u stanju je da ima više partnerki odjednom jer tako mu se teže ulazi u trag.

Vaga ume da se diplomatski izvuče iz neugodne situacije koja ga razotkriva i iznudi oproštaj od voljene. Imponuju mu žene sa čvrstim ciljevima.

ŠKORPIJA

Iako ga prati glas najvećeg među zavodnicima, on retko vara zbog zabave, a žena uvek mora dag a zainteresuje držanjem, stavom, ponašanjem i seksepilom.

I što je najvažnije, taj veliki zavodnik kome je dovoljno da ženu pogleda i dodirne, pa da ona poklekne pod njegovim čarima, gubi svu svoju zavodničku moć kada se zaljubi.

STRELAC

On na listi najmanje vernih među muškarcima uverljivo vodi zbog nesumnjive popularnosti među ženama što doživljava kao svoju najveću vrlinu.

Zato će se on, pogotovo u sredinama u kojima je muškarcima sve dozvoljeno i unapred oprošteno, čak rado i pohvaliti svojim osvajačkim uspjesima kod suprotnog pola.

Potajno priželjkuje da ga njegova partnerka razume, čak i da mu toleriše izlete u tuđi krevet, a zauzvrat je u stanju da joj skine zvezde s neba.

JARAC

Na listi najodanijih među muškarcima, pri samom vrhu, nalazi se Jarac koji je rođen da bude veran. Partnerku bira isključivo za brak ili vezu, ne za jednonoćni provod, prezire nevernost ali je u stanju da trpi da ga varaju, ako je zaljubljen.

Strast u njemu, ipak može raspaliti žena potpuno suprotna emotivnom idealu koji čuva u sebi kao svetinju: slobodna, vesela, bučna i strastvena.

VODOLIJA

On je uveren kako može da radi sve što poželi i s kim poželi, varljive je ćudi na koju treba paziti. Ako primetite promjenu u njegovom ponašanju koje varira od umiljavanja do blage histerije, onda se dvoumi oko ”plena”, ali ako mudro ćuti i smeška se, to već signalizira opasnost.

Kod muškarca Vodolije se nikad ne zna ono što je kod drugih jasno na prvi pogled, uključujući i prevaru.

RIBE
Njegova prevara možda i nije toliko važna, koliko njegova potreba da vas razuveri i rasprši sve vaše sumnje kako to može biti istina. On oprašta nevernost, ali oprez jer to isto očekuje i od vas, tačnije, očekuje da njegovu nevernost jednostavno ignorišete.

On ne vara sa predumišljajem, već zato što mu se žene nameću, kada ga vide zbunjenog što deluje vrlo simpatično.

Izvor: Mali horoskop

Pogledajte još