OVO svaki muškarac želi da kaže svom penisu

Ti si mi stvarno najbolji prijatelj
Bio je tu za nas u dobrim i u lošim trenucima i znamo ga ceo svoj život. Najvažnije – posebno smo se zbližili u pubertetu i postali toliko bliski da bi radije izgubili bilo koji drugi deo tela.

Koliko je naš penis stvarno velik?

Svaki muškarac bar je jednom bacio pogled dole i bar na trenutak pomislio: „Je li premalen? Prevelik? Preširok? Tanak? Krivi li se previše u jednu stranu? Molim vas, recite nam. Moramo znati je li sve u redu.

Hvala što si tu kad imam slobodne ruke

Ponekad se poigravamo samo zato što nam je dosadno. To što ga možda diramo ne znači da smo napaljeni u svakom trenutku. Ponekad ga jednostavno motamo oko prstiju poput uvojka kose.

Zašto me izdaješ?
Svaki muškarac ima bar nekoliko neugodnih priča o erekciji u najgorim trenucima. Naš penis je poput onog prijatelja kojeg voliš i misliš da je super, ali se tu i tamo toliko napije na zabavi da oboje završite pred vratima.

Previše utičeš na moj mozak

Moram malo manje misliti na stvari koje će te usrećiti, i malo više o stvarima s kojima nemaš nikakve veze. Da sam malo manje masturbirao i malo više mislio na uspeh, sada bi bio milioner.

Oh, pa tu su dve rupe

Svaki muškarac pre ili kasnije nanovo upozna svoj penis nakon što primeti činjenicu da su na njemu dve rupe – jedna za uriniranje, a druga za spermu. Njegov život više nikad neće biti isti.

Nemoj reći našim testisima, ali tebe volimo više

U redu su, ali od tebe ipak dobijamo toliko više.

Stvarno moraš da počneš bolje da podnosiš vrućinu
Ako postoji jedna slabost našeg najboljeg prijatelja, onda je to vruće, vlažno vreme. Ne moramo vam objašnjavati zašto...ili moramo?

Otkud dolaze sve ove dlake?

Uz gornji deo, ovo stvarno baš i nije pošteno.

Pun si tajni i misterija

Neverojatno je koliko si svestran i prilagodljiv. Možeš biti mekan i tvrd, menjati veličinu i oblik. Niz si lepih kontradiktornosti, penise.

Oprosti što sedim na tebi

Ne postoji previše stvari gorih od one kad nesvesno sedneš na svoje dragulje – posebno onda kad se jednostavno pustiš u naslonjač bez imalo promisli o tome kako ćeš za nekoliko stotinki zgnječiti svoju muškost.

Molim te, nemoj da dotakneš WC šolju

Ovaj osećaj svi mrzimo, posebno u javnim WC-ima. Osećaj ledenog poljupca porculana uz činjenicu da je tamo bio ogroman broj drugih penisa, teraju svakog muškarca na jecaj. Onaj iskonski strah – poput onog kad u daljini čujete zavijanje vukova.

Zašto se uporno zapetljavaš u moje bokserice?

To nije dobro ni za koga. Ostani tamo gde ti je mesto, i prestani glumiti mačku upletenu u vunicu.

Nadlanu/ izvor: cosmopolitan.hr

Pogledajte još