PROMAŠENE LJUBAVI: Ovih 9 stvari pokazuju da vaš partner nikad neće biti – onaj pravi

0

Ako vaš partner radi neku od ovih 9 stvari, onda ćete morati da se pomirite sa time da on nikad za vas neće biti onaj ili ona prava. Iako će vam to možda teško pasti, verovatno je bolje da ove signale primetite na vreme.

1. Neodgovorni

Iako imate sjajnu hemiju i mnogo toga zajedničkog, nikako se ne možete pouzdati u tu osobu. Ako vam vaš instinkt govori da to ne valja slušajte ga, on ne postoji bez razloga.

2. Osobe koje žele previše odjednom

Znate se dva mjeseca, a već imate ključeve od njegovog stana i popis fakulteta na koje bi trebalo da idu vaša deca? To shvatite kao zvono za uzbunu, jer za dobre stvari treba vremena, a ako je nešto dobro ne treba to požurivati i zaletati se glavom u zid.

3. Sebični

Sjajan partner ne misli samo na sebe već i na drugu stranu. Sebičnost je jedna od najgorih ljudskih osobina i pomerite se od toga što pre. Za vezu i/ili brak potrebno je dvoje ludi, a ne jedan ogroman ego.

4. Kritičari

Konstruktivna kritika je sjajna stvar, ali konstantno pametovanje i zanovetanje su stvari kojima u skladnom odnosu nije mesto. Uostalom, svako bi trebalo prvo da pogleda sebe, a tek onda da pametuje drugima.

5. Osobe koje su uvek u sporednoj ulozi

Takvima je sve uvek okej i slažu se sa svakim vašim predlogom, pa im ne pada na pamet da predlože nešto drugo. Vama treba partner, a ne asistent, neko ko će preuzimati inicijativu i terati vas napred, a ne usporavati.

6. Narcisoidni

Oni nikada nikad ne greše, a još manje će to priznati. Ne osećaju empatiju i nije ih preterano briga za ljude koji ih okružuju, a to su sve osobine koje s kvalitetnim partnerom nemaju nikakve veze.

7. Onaj koji ne može da zadrži posao

Ako osoba stalno menja poslove i dobija otkaze to je indikator za jedan mnogo veći problem. Naime, to pokazuje nesposobnost za stvaranje dugoročnih obaveza, što uključuje i vezu ili brak. Bežite od takvih ljudi glavom bez obzira.

8. Oni koji imaju preterane reakcije

Svađe i diskusije su sastavni deo života isto kao i burne reakcije. Ipak, u svemu treba imati granicu, a drama, urlanje i nezrelost toksični su za svaki odnos.

9. Samotnjaci

U vezi ili braku normalno je da svako ima vlastiti život. Ipak, jedno je uzeti vreme za sebe, a drugo biti dovoljan sam sebi u potpunoj samoći. Ko voli da bude sam neka i ostane sam.

Izvor: Magazin

Foto: Yay images

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.