IZVALA VEKA: Ruke muškaraca koji masturbiraju u zagrobnom životu će zatrudneti

0

MUSLIMANSKI propovednik izvalio je u nedelju tokom svog nastupa na turskoj privatnoj televiziji 2000 TV da će ruke muškaraca koji masturbiraju "zatrudneti u zagrobnom životu".

Nakon ove izjave, propovednik Han je postao top tema u medijima i na društvenim mrežama. „Postoji li ginekolog u zagrobnom životu? I je li abortus tamo gore dopušten?“, pitao je propovednika jedan korisnik na Twiteru gde Han ima više od 12.000 sledbenika.

U svom je televizijskom nastupu Han odgovarao na pitanja gledalaca, a, kako prenosi Hürriyet Daily News, glavna je tema bila upravo masturbacija oko koje se digla totalna frka. TV-propovednik je tako ostao zatečen pitanjem jednog gledatelja koji je priznao da ne može odoleti samozadovoljavanju, uprkos tome što je u braku, prenosi Index.hr

„Da je naš gledalac samac, preporučio bih mu da se oženi. Ali šta da mu ja sad kažem na ovo?“, razmišljao je propovednik naglas, a onda je nesretnom gledaocu savetovao da se nekako odupre iskušenju i objasnio, potpomažući se adekvatnim zapisima, da je masturbacija „zabranjeni čin“.

Foto: Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.