Horoskop za 27. maj: DEVICE NISU SPREMNE ZA KOMPROMIS, BIK SE MOŽE NADATI DOBICIMA, A VI?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ulazak Mesec u znak Vage u večernjim satima donosi poziv za neki prijem, skup ili sastanak na kome možete saznati mnogo toga interesantnog za vašu dalju karijeru. Ako se bavite nečim što ima veze sa javnošću ili je poterbno da imate kontakt na mnogo ljudi, možete očekivati uspeh.Moguć je susret sa Vagom ili Vodolijom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Nekome je stalo da se sa vama sretne da biste razgovarali o poslu koji bi mogao da vam donese profesionalnu satisfakciju i neku vrstu popularnosti. Ako ste u poslovnoj vezi sa nekim drugim Ovnom ili Blizancima, možete se nadati dobicima preko posla sa mladima. Nemojte ulaziti u raspravu sa Devicom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Naglašenost vašeg znaka sa Marsom i Suncem može doneti dobru sposobnost za snalaženje u nekim nepredvidivim situacijama ili biste mogli dobiti ideju kako da unovčite ideju koju biste mogli realizovati zajedno sa Rakom, Lavom ili nekom Vagom. U večernjim satima, dobićete poziv da se sretnete sa jednom Vodolijom ili Lavom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Očekujete da dobijete poziv iz neke velike firme, najverovatnije privatne ili iz neke koja posluje sa strancima. Dobićete poziv od Riba ili Jarca u vezi sa nekim velikim projekom u okviru koga biste morali da sarađujete sa Škorpijom ali će se to ispostaviti da je za vas dobar izbor. Mogući su dobici u novcu ili ćete ipak naći način kako da se dogovorite sa Ribama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Ne ulazite u neke pomalo sumnjive aranžmane, naročito ako vam ponudu da jedna Vodolija sa kojom niste u najboljim podnosima u poslednje vreme. Dobićete jedan veoma interesanta poziv u vezi sa poslom koji bi mogao da bude za vas odskočna daska za buduću karijeru, naročito ako radite sa mladima. Imate način kako da uvećate prihode.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Jedan od napornijih dana za one koji žele da znaju na čemu su i koji ne podnose neizvesnost. Naglašen znak Blizanaca na vas ne deluje povoljno ako niste spremni da napravite bilo kakvu vrstu kompromisa ili da pređete preko nečega, mogouće da se radi o komentaru jednog Lava. Verujete u mogućnost ostvarenja projekta u saradnji sa Strelcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Volite da znate na čemu ste ali ste spremni i da rizikujete u poslu sa strancima , da istražite mogćnost novih tržišta. Ovo bi mogao biti dan u kome saznajete intrige i prenosite dalje ili biste mogli sklopiti neku vrstu saveza, pakt o ćutanju i čuvanju tajne između vas i dobre prijateljica. Ne ulazite ni raspravu sa Bikom ili Jarcem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Razmišljate o svojoj karijeri i na ozbljan način želite da se maksimalno posvetite nečemu što bi vam moglo doneti dosta zadovoljstva ali i profesionalnu satisfakciju. Mnogi žele da se priklkjuče vašem timu, čak i ako ste veoma mladi, verovatno se lider u grupi. Očekujete vesti iz inostranstva od nekoga ko je veoma originalan u svojim zamislima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Jupiter i Mars, planete koje imaju velikog uticja na vaš zhnak dobro utiču na rođene početkom decembra. Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog koga ne poznajete možda dobro ali vas je već na neki način osvojio kao saradnik. Verujete da možete da imate dobar uticaj na jednog Lava koga smatrate veoma kvalitetnom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Prenaglašen znak Blizanaca čini vas nervoznim u očima onih sa kojima treba da ostvarite prisan odnos ali i sa kolegama koji vas mogu doživeti kao nekog ko izbegava obaveze ili nešto potpuno suprotno tome, kao jaku konkurenciju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete mišljenjem koje drugi imaju o vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Merkur,u retrogradnom hodu čini vas prilično neprilagdljivim kada je u pitanju osoba koja računa s punim pravom na vas ali ste zato veoma plemeniti prema onime koje prvi put srećete. Ne budite nakraj srca ako vas bude kritikovao jedan Rak, Blizanci ili neki Lav, najverovatnije s razlogom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Bilo bi dobro kada biste se okupirali nekim važnim, egzistencijalnim problemima i kada biste dozvolili sebi da vas niko preterano ne opterećuje svojim brigama. Naglašen znak Blizanaca za vas može značiti psihički i fizički umor i želju da pobegnete iz stvarnosti. Moguća je interesantna ponuda od Vodolije ili Strelca.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još