Ispovest ove žene slediće vam krv: MUŽ ME JE GODINAMA UBIJAO OD BATINA, A SVEKRVA JE TO SA UŽIVANJEM GLEDALA

Jelena Stanojević, koja je pronašla zaštitu u sigurnoj kući, a koju je muž tukao tri godine kaže da je prve batine od svog supruga dobila kada je njihova ćerka Jana imala manje od godinu dana.

– Živeli smo u Ripnju kod njegovih roditelja, a torturu sam trpela i od njih, naročito od svekrve, a muž me je prvi put udario kada je Jana još bila beba. Uglavnom je to radio pred roditeljima – počinje svoju potresnu ispovest ova hrabra žena.

Kako kaže mislila je da će vremenom sve proći i da njen suprug više neće da je tuče, ali su svađe postajale sve češće, a kako tvrdi razlog je bio novac i uticaj njegove majke na njega.

– Problem je bio i to što sam ekonomski zavisna. Nisam imala posao, a vreme sam provodila u kući brinući se o detetu. Kada sam želela da izađem i vidim se s mojom porodicom to su mi zabranjivali. Svekar i svekrva se nisu ustručavali da me vređaju i govore ružne reči o mojoj majci i mom detetu. Da bi se zaštitila od njih zatvarala sam se u sobu. Svekar i svekrva su mi pretili da će mi ako supruga i batine prijavim policiji to biti poslednje u životu.

Njena agonija doživela je vrhunac kada ju je, kako kaže muž jednog dana dok je dete spavalo izbacio na ulicu, kada je nasilje prijavila policiji koja ju je zbrinula u sigurnu kuću.

Izvor: Blic

Pogledajte još