Za OneRepublic i organsko, i leskovački voz

Iako velike zvezde koje pune arene širom sveta, momci iz benda OneRepublic i njihova brojna produkcijska i tehnička podrška su sve osim razmaženi i zahtevni. Naprotiv, njihova rajder lista je odraz onoga što su privatno, ali i na bini – energični, fokusirani pre svega na dobru muziku i zdrav život, uvek pozitivni, raspoloženi i simpatični.

Poznato je da frontmen Rajan Teder i njegovi prijatelji iz benda vode zdrave živote, uživaju u trčanju i daleko su od “rokenrol lajfstajla”. Zbog toga su na bini uvek puni energije i deluju kao da se ne umore ni posle skoro dva sata koncerta. Tako su OneRepublic od organizatora beogradskog koncerta, pored ostalog, tražili obroke od organskih i niskokaloričnih namirnica, različito voće, jogurte i vodu od kokosa.

Dokaz da nam 6. juna u Kombank Areni pripremaju moćan nastup jeste i različito koštunjavo voće koje su tražili da im se pripremi u garderobi. Takođe, vole i kvalitetnu crnu čokoladu, što sigurno nije iznenađenje za njihove ženske fanove koje znaju da su Rajan, Zek, Brent, Edi i Dru slatki jednako koliko su talentovani.

Alkohol nije prioritet OneRepublic, što nije slučaj sa većinom bendova. Ipak, momci su poželeli da probaju neko lokalno pivo, pa organizatori planiraju da ih iznenade vrhunskim pivima koje Srbija može da ponudi. Najbolji zaslužuju najbolje, zato će OneRepublic i njihov tim uživati u stručno probranim srpskim pivima i vinima za opuštanje posle koncerta u Kombank Areni.

Svi koji prate OneRepublic na društvenim mrežama znaju da momci uvek obiđu grad u kome gostuju i uživaju da probaju najbolje što lokalna gastronomija ima da ponudi. Kao što su najavili u više navrata, momci su veoma uzbuđeni što dolaze u Srbiju o kojoj su čuli sve najbolje, tako da je organizator spremio niz iznenađenja za njih. Tim za gostoprimstvo će OneRepublic upoznati sa Beogradom i počastiti ih najukusnijim kulinarskim specijalitetima.

Tako će gosti Beograda uživati u gibanici, sarmicama od zelja, kajmaku, vreloj proji, “leskovačkom vozu”, punjenim tikvicama, ajvaru, šopskoj salati, svežem voću iz domaćih voćnjaka, slatku od šumskih jagoda i drugim ukusima Srbije i regiona koji će ih sigurno oduševiti i ubrzo vratiti na naše prostore.

(old_image)

Pogledajte još