OTKRIVENO: 17 tajni koje žene kriju kao zmija noge

Nemojte ništa primati k srcu, ipak je ovo mišljenje muškaraca!

1. Ne odriču se ljubavnih uspomena
Žene svašta čuvaju. Od ljubavnih pisama do stvrdnute žvake sa pramenom kose prilepljene za ulaznicu za koncert. Ako slučajno nabasate na par raspalih muških gaća negde na dnu fioke, ne uzbuđujte se, ali ne pipajte - verovatno nisu oprane od 1995. kad je izgubila nevinost sa vlasnikom istih. Bez obzira da li su ta pisma i ostale uspomene ostavili za sobom ljubavnici ili neki pažljivi mladići koji nisu stigli ni do praga spavaće sobe, žena ne baca ljubavne trofeje. Oni su tu da je podsete na događaje iz mladosti i poprave joj raspoloženje kada plače umazana čokoladom usred najgoreg PMS-a ikada.

2. Pomalo mrze svoje partnere
Iako su svesne toga da za sve probleme u vezi nisu krivi samo muškarci, žene su sklone tome da njima pripisuju najveću krivicu i da ih pomalo mrze zbog toga.

3. Žene su poput mumija
Sve te žice, trake, najlon i spandeks čini da dame ispod garderobe izgledaju poput mumija. Muškarci vide samo spoljašnost, jer ta vešta pomagala za lep izgled žene skrivaju od njihovih pogleda.

4. Žene su prirodni detektivi
Kad to poželi, žena veoma lako može da sazna s kim se viđate, šta i kome šaljete u inboks, gde ste je sve ogovarali, šta ste jeli, s kim ste pili kafu… Jednostavno, one su talentovane za to. Ne pitajte kako im polazi za rukom, ali pazite šta radite.

5. Uvek žele poklone
Kada žena kaže da joj nije stalo do poklona, najčešće laže ili samo želi da vas poštedi. U stvari pripadnice lepšeg pola ne mogu da se zasite poklona.

6. Svaka žena je pop diva
Dok se tuširaju, oblače ili obavljaju kućne poslove, žene se pretvore u pop divu, igraju i pevaju sa toliko energije da bi im i Bijonse pozavidela. To se, naravno, događa samo kada ih niko ne gleda. Ako posprema pred vama, žena će sve vreme gunđati i uzdisati kao da joj je čitav život ropstvo.

7. Velike su sanjalice
Žene uživaju u svojim maštanjima, prija im da zamišljaju da su gošće u nekim od čuvenih kulinarskih emisija ili da je omiljena ljubavna pesma napisana baš za njih. Zamišljaju i da su glavne junakinje u romantičnim filmovima. Vole da se poistovećuju sa opasnim ženama - onima koje bez razmišljanja i predomišljanja slede svoje snove i ne prezaju da žrtvuju i sam život za ideale.

8. Dugo tuširanje kao spas
Ništa ne opušta kao tuširanje koje dugo traje, kada nema brige o deci, telefonskih razgovora sa majkom ili pranja sudova. Nema potrage za nestalom čarapom, jurnjave po namirnice i nošenja kesa na štiklama na kojima je već provela čitav dan. Nema skidanja pokislog veša sa terase, ni zagorele pite u šporetu, samo toplota i voda koja skida i odnosi sve brige… u nedogled.

9. Zamišljaju kako iskaljuju bes
Ako već ne ide u teretanu i ne udara bokserski džak sa vašom slikom na njemu, onda sigurno mašta o tome. Žene zamišljaju kako iskaljuju bes na partneru, svekrvi, kasirki, kolegenicama, šefu i ostalim osobama koje ih nerviraju. Žena se sveti u zamišljenoj žestokoj tuči i uvek pobeđuje zahvaljujući nadljudskoj snazi koju tada dobija.

10. Troše dosta vremena razmišljajući o izgledu
Znaju svaku poru, svaki deo tela jer mogu satima da se gledaju u ogledalu. Ogledaju se u izlozima, naočarima za sunce i svakoj reflektujućoj površini na koju nalete slučajno. Žena nikada ne propušta priliku da makar malo popravi frizuru dok čeka u redu za pljeskavicu ili osmotri kako joj silueta izgledaj u hodu, dok prolazi pored kola sa zatamnjenim staklima.

11. Kupovina ima tajno ime
„Imam dosta posla da obavim“ često se može čuti od žene, a ona zapravo namerava da obavi dug višečasovni šoping. Ili makar samo da gleda u izloge i računa, planira...

12. Zaljubljene su same u sebe
Žene vole da sebi pripisuju besprekoran stil, odličnu genetiku i neodoljiv šarm. Kada žena samu sebe pogleda u ogledalo, često joj nije uopšte jasno kako može nekome da se ne dopadne (bez obzira na zadnjicu, celulit, strije ili poneku bubuljicu ili boru).

13. Igraju se sa vašom moći opažanja
Kada muž na ženi primeti novu odeću i upita je kada je kupila, ona najčešće odgovori da je to nešto odavno, a muškarac je sam kriv što ništa nije pimetio.

14. Hrane se ljubavlju i pažnjom
Zagrljaj, poljubac, poruka, sve to ženama prija, iako neće da priznaju. One to žele stalno! To im je podjednako potrebno kao čokolada.

15. Često se ljute na partnera bez razloga
Besne su zbog svega, ničega realnog, ali estrogen je zao neprijatelj muškarcima.

16. Gledaju porniće
Iako se gledanje ove vrste filmova najčešće pripisuje muškarcima, ni dame nisu imune na njihov sadržaj. Veliki broj žena ih gleda, a neka istraživanja pokazuju da najviše traže scene lezbijskog seksa, dominacije i grupnjaka.

17. Mogu da budu jako neuredne
Pred muškarcima se ponašaju poput dama, ali kada su same žene vole da kikiriki puter jedu iz tegle, da ližu unutrašnju starnu kesice čipsa ili da rukama jedu kolače i brišu o farmerke masne ruke od smokija. Redovno lepe žvake pod kafanski sto i bacaju uloške po javnim WC-ima. Kada nisu u vezi i ne izlaze često, zapostavljaju depilaciju, ne menjaju oguljeni lak sa noktiju danima i jedu iz istog tanjira da ne bi svaki čas prale sudove.

Nadlanu / izvor: besnopile

Pogledajte još