SUOČI SE SA ISTINOM: 3 jasna znaka da ON nije zainteresovan

0

"Nisam zainteresovan" – sve bi bilo mnogo jednostavnije kada bi muškarci skupili hrabrost i izustili ove dve reči. Ženama bi bilo lakše jer bi znale na čemu su, muškarcima bi bilo lakše jer bi im život bio manje komplikovan, ali svi znamo da se te reči izgovaraju vrlo retko. Češći je slučaj da muškarci svojim ponašanjem pokazuju da nisu zainteresovani, a na ženama je da nauče da čitaju te znakove.

1. Nema vremena za tebe

Znamo, uvek možeš da kažeš da puno radi, ali niko ne radi toliko da ne može da odvoji sat vremena u danu za dragu osobu. Svako će to uraditi, ali ta osoba mu mora biti dovoljno važna. Ako on nije u stanju da uradi to za tebe, ne kažemo da mu nisi draga, ali važna mu definitivno nisi.

2. Ne želi vezu

I to ti otvoreno kaže. To najčešće znači da ne želi vezu s tobom, jer kad se pojavi osoba bez koje neće moći, itekako će hteti vezu. Najbolje što možeš da uradiš je da kreneš dalje, bez njega.

3. Ne pravi zajedničke planove

Ne mora da planira šest meseci unapred, ali ako imaš frajera koji ne želi da ti se obaveže ni za vikend, on baš i nije zainteresovan. Da jeste, iskombinovao bi vikend tako da definitivno možete da se vidite, i pobrinuo bi se da znaš da računa na tebe.

Izvor: index.hr

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.