DNEVNI HOROSKOP: Pročitajte šta vam zvezde poručuju za 30. maj

OVAN (21.3.- 20.4.)

Tek u kasnim večernjim satima moći ćete da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima inače ne uspevate lako da se dogovorite čak ni oko sitnica, naročito ako ste rođeni krajem znaka. Što je odgovorniji vaš posao to ste skloniji da više sumnjate u one koji vam prave probleme, posebno u domenu finansija.

BIK (21.4.- 21.5)

Iskorisitite naklonost nekog drugog Bika ili jedne Riba, Jarca i Škorpije i krenuće vam nabolje.Možete naći način kako da izađete iz problema, posebno poslovnih, ako ste spremni da uložite poveću svotu novca u posao, iako nemate garancije u pogledu uspeha.Planirarte posao u trgovini ili marketingu, medijima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Veče je mnogo bolje za junske Blizance posebno ako treba da razgovaraju o nečem bitnom sa jednim Ovnom ili Vodolijom dok biste tokom dana mogli obaviti potrebne razgovore sa šefovima i saradnicima, naročito ako ste rođeni posle 10.juna. Ne odugovlačite sa donošenjem važne odluke.

RAK (22.6. – 22.7.)

Vaše ambicije nisu male ali niste naročito organizovani ili se ne usuđujete da krenete u nove poslove bez podrške onih na koje računate, verovatno neke Škorpije. Verujete da će vam jedan Strelac dati koristan savet ali ako se dvoumi u poslednje vreme, pitajte Ribe i Raka za sve što vam je nejasno.

LAV (23.7.- 22.8.)

Ovo bi mogao biti za vas naporan dan i vi ćete ulagati velike napore da biste ubedili pretpostavljenog ili kolege koji su višeg ranga od vas da vam pruže šansu kada je u pitanju posao koji bi mogao da bude profitabilan. U večernjim satima predstoji susret sa nekim ko vam je oduvek bio naklonjen. Škorpija ili Rak bi mogli da od vas očekuju nešto što niste u stanju da ispunite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) 

Jedan od aktivnijih dana u toku kojih ćete više biti skloni da slušate druge, naročito Raka, Ribe ili Škorpiju ili da ispitujete mogućnost proširenja saradnje, da sledite savete kolega nego što ćete želeti da vi date inicijativu. Veoma vam je važno da znate s kim radite, od toga zavisi uspeh projekta.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Neko namerava da vam ponudi dobro plaćen posao ali vi nećete biti načisto da li da ga prihvatite, naročito ako treba da se sretnete sa dugogodišnjim kolegom u vezi sa razradom projekta koji ste vi osmislili. Sledite svoju intuiciju i savete starijih, naročito ako ste mladi i bićete u prilici da nađete pravo rešenje.Smirite situaciju u domu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Veče je bolje posebno za oktobarske Škorpije dok je dan prilično stresan a vi nedvoljno spremni da uđete u neki ozbiljniji poslovni aranžman, naročito ako niste najodgovorniji u poslu i ako ste mladi, imate nečiju podršku.. Budite spremni da se sretnete sa Rakom, Vagom ili Blizancima u večernjim satima, čućete nešto zanimljivo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Jedan od aktivnijih dana u toku kojih ćete više biti skloni da slušate druge ili da ispitujete mogućnost proširenja saradnje, da sledite savete kolega nego što ćete želeti da vi date inicijativu. Mesec u Škorpiji u večernjim satima donosi razgovor u četiri oka sa vađnom osobom. Veoma vam je važno da znate s kim radite, od toga zavisi uspeh projekta.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Osećate se pritisnutim sa više strana od onih koji vam postavljaju nekakve uslove i očekuju od vas da ih u svemu sledite. Imate mogućnost da se sretnete sa Rakom, Ovnom, Ribama ili Vagom i da razmotrite mogućnost dalje saradnje sa strancima. Moguć je poziv na put.Prilično vas iscrpljuju svakodnevne obaveze.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Trudite se da fascinirate nekog ko od vas očekuje mnogo i ko je spreman da vam pomogne po pitanju dalje razrade posla. Neko će želeti da sa vama radi na ozbiljnom poslu koji zahteva i dobru fizičku kondiciju. U toku večeri se možete osetiti umornim i prilično razočaranim zbog kašnjenja u poslu ili zbog planova koje niste u stanju da ispunite.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Neko namerava da vam ponudi dobro plaćen posao ali vi nećete biti načisto da li da ga prihvatite, naročito ako treba da se sretnete sa dugogodišnjim kolegom u vezi sa razradom projekta koji ste vi osmislili. Sledite svoju intuiciju i savete starijih, naročito ako ste mladi i bićete u prilici da nađete pravo rešenje.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još