BRUTALNO: Maloletnika zakačili ramenom u prolazu pa ih je izbo nožem

Dvadesetogodišnjeg V. S. (20) tri puta je ubo nožem u leđa I naneo mu povrede opasne po život. Njegovi prijatleji J. D. (19) i N. P. su lakše povređeni.

- Povređeni mladić je operisan I sada je dobro.Doveden je sa teškim telesnim povredama, jer je imao više uboda u grudi. Operisan je i sada je u stabilnom stanju – rekao je Marko Čelar, dežurni lekar na Klinici za grudnu hirurgiju saopštio

Prema prvim saznanjima iz istrage, maloletni napadač i momci koje je izbo nisu se poznavali niti su imali neki nerašćišćeni sukob.

- Maloletnik je već bio na Keju a svojim društvom kada su došli N.S. i njegovi drugovi. U prolazu su se momci zakačili ramenima, to je bio razlog da se posvađaju. Onda su se i potukli. N.S.je nožem hteo da reši stvar, te je onda povredio trojicu mladića. Odmah smo a pronašli i uhapsili - priča izvor iz istrage.

Na saslušanju pred istražnim organima N. S. je priznao da je nožem ubo trojicu mladića.Kao svoju odbanu naveo je da su V. S i njegovi drugovi izazvali tuču. Nož kojim je povredio mladiće je bacio u Nišavu.

Policajci su priveli i dvojicu njegovih prijatelja jer su učestvovali u tuči. Protiv maloletnika i još jednog mladića biće podnete krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja i učestvovanja u tuči.

Policajci utvrđuju da li je bilo još mladića koji su tukli.

Nadlanu / izvor: blic

Pogledajte još