NEMOJ TAKO DA ME KA*AŠ: Krenuli flašom u zadnjicu ukućanke!

Da im ne manjka inspiracije kada je reč o seksu, te da uz malo alkohola to pređe svaku granicu, pokazali su u više navrata, ali noć između četvrtka i petka pretila je da preraste u perverzne orgije. Dok je Maca stajala na krevetu i pokušavala da namesti zavesu, Jovan i Gastoz su iskoristili priliku da uživaju u pogledu na njenu zadnjicu, koja je sevala ispod kratke haljine. Očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su odlučili da je uvuku u seksualnu igricu koju su usput smislili.

U trenutku dok je Maca bila savijena, „vitez iz Topole“ joj je prišao i počeo da je mazi ispod haljine, a Senada se nije bunila, već se samo smeškala. Kako bi se i on malo „omrsio“, Nenad je odgurnuo Jovana i jednom rukom uhvatio Macu, a drugom joj podigao haljinicu.

Za to vreme, Jovan je uzeo plastičnu flašu od litar i po koja je stajala na noćnom stočiću i iz koje piju vodu i počeo grlić da gura u Senadinu guzu. Dok je pokušavala da se otme iz Gastozovog naručja kako bi odgurnula Jovanovu ruku i flašu, vrištala je.4

- Nemoj tako da me ka*aš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju! - vikala je bosanska pevačica, pa su je Ivović i Marinković pustili.
Maca je brzo povukla haljinicu koju su joj pomerili i pobegla od njih dvojice. Očigledno su Jovan i Nenad preozbiljno shvatili Senadino zapomaganje da joj fali seks, pa su odlučili da je zadovolje na neobičan način.

Izvor: Alo

Pogledajte još