DNEVNI HOROSKOP: Evo šta vam zvezde poručuju za 31. maj

OVAN (21.3.- 20.4.)

Vaša očekivanja od saradnika su realna ako se radi o onima koji su rođeni u srednjoj dekadi znaka i ako se bavite dinamičnim poslom. Jednom mesečeno kada Mesec prelazi preko znaka Škorpije spremni ste da uđete u neki nov posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode i šansu za putovanja.Dobijte poziv od Bika ili Vage koji vas izuezetno cene.

BIK (21.4.- 21.5)

Mesec u tranzitu preko Škorpije i kasno uveče u aspektu sa Venerom donosi mogućnost promene plana, naročito kada je u pitanju saradnja sa strancima. Nemojte se nepotrebno zamarati nekim negativnim razmišljanjima pod uticajem Blizanaca ili Device. Moguća vest od Riba koje često putuju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Nemojte oklevati ako treba da uradit nešto što smatrate da je za vas pravi izbor. Jupiter preko Lava donosi neke nove mogućnosti u vezi sa strancima ali retrogradni Saturn iz Sterla prilčno koči razvoj događaja. Od vas jedna Devica očekuje previše a vi ste već činili više puta ustupke.

RAK (22.6. – 22.7.)

Mnogo kontatkata, posebno sa vodenim znacima i susreta može vam doneti neke nove ideje u vezi sa poslom koji ćete želeti da završite što pre. Trudite se da niko ne sazna da ste suočeni sa problemom koji ne možete da rešite. Ostajete dosledni svojim principima iako se to okreće protiv vas.Dobijate poziv od Raka ili Riba koji bi mogli da vam pomognu da rešite neke dileme.

LAV (23.7.- 22.8.)

Nemate razloga da se preterano nervirate ako vam Rak, Bik ili Škorpija ne budu izašli u susret i ako budete morali da se na neki način pravdate. Budite spremni na kompromis kada je u pitanju saradnja sa Lavom,,Ovnom ili Rakom. Moguć je neprijatan razgovor sa Škorpijom ili Jarcem. Ne bi trebalo da se nervirate zbog nečega što vas lično ne previše ne dotiče.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Tranzit Marsa i Sunca iz astrološke kuće karijere dobro se reflektuju na vaš znak, naročito u segmentu posla, utoliko pre ako se bavite nečim što volite. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se snađete u novom poslu.Mesec u Škorpiji donosi vesti od nekog u koga imate veliko poverenje i ko može da vam pomogne da sredite odnose.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Tranzit Jupitera preko Lava čini vas spremnim da se uključite u neki poveći projekat koji bi mogao da vam donese satisfkaciju. Sune u Blizancima se dobro reflektuje u na vaš znak, naročito u segmentu posla sa strancima, utoliko pre ako se bavite nečim što volite. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se snađete u novom poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Ostajete dosledni sebi po mnogim pitanjima ali ćete ipak biti otvoreni za saradnju sa jednim Rakom ili nekom osobom čije ste savete spremni da prihvatite. Tokom poslepodneva i večeri situacija postaje posebno napeta za one koji nemaju dobru komunikaciju sa rođenima krajem oktobra ili krajem decembra. Osećate potrebu da nekom dokažet da ste u pravu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Niste načisto kako da se postavite prema jednom Jarcu ili Blizancima.Danas možete pokazati neku vrstu napetosti u iščekivanju šta bi moglo da se dogodi na poslu ili možete biti okuprani finansijama ili poslom od koga očekujete dobru zaradu. Prilično ste nespokojni kada je u pitanju realizacija posla za koji niste sigurni da će vam biti plaćen.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Venera u Raku donosi vam nove poslovne ponude u domenu državnog posla, a Mesec u Škorpiji donosi mogućnost da uz dovoljno napora i upornosti sprovedete svoje ambicije u delo. Moguć je razgovor o novo poslu u nekoj privatnoj firmi.Saradnja sa Jarcem može biti uspešna ako se radi o ženi ali naporna ako se radi o pretpostaljenom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Dobijate povoljne vesti u vezi sa novcem ili uspostavljate komunikaciju sa onima koje dugo niste videli a sa kojima ste nekada dobro sarađivali. Potrebno je da se priviknete na neki nov način rada. Ako vam se bude javila Vaga ili neki Bik, dobićete mogućnost da proširite saradnju na način na koji vama odgovara.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Neptun u vašem znaku u dobrom aspektu sa Mesecom u Škorpji daje vam mogućnst da svoje ideje sprovedete u delo na način koji bi mogao da vam donese popularnost. Verujete da možete da uspete u nekoj oblasti koja podrazumeva znanje stranih jezika. Dobijate poziv za saradnju od nekog ko živi u inostranstvu.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još