Banging Summer Arena: Savamala dobija novu klabing destinaciju!

Čekaju vas open air žurke elektronske muzike i to za samo 200 dinara! Ako volite opuštenu atmosferu, drugačije žurke na kojima ćete videti i iskusiti različite sadržaje i ako slušate bilo koju vrstu elektronske muzike, ne smete sebi dozvoliti da propustite događaje Banging Summer Arene.

(old_image)

Ova jedinstvena party destinacija kreirana od strane nama dobro poznatog party brenda- Belgrade Banging, će ovog leta predstaviti žurke na kojima će se slušati mnogi žanrovi elektronske muzike od kojih izdvajamo: Techno, Dubstep, EDM, Trap, Deep House, Tech House, R'n'B, Hip-Hop.

(old_image)

U kulturnom i istorijskom centru Beograda - Savamali, u Mostarskoj ulici broj 5, otvara se nova vrela klabing destinacija: Banging Summer Arena, egzotični open air prostor koji će svakog vikenda okupljati 2000 gladijatora i ljubitelja elektronske muzike. Energija koja se može osetiti samo u ovom delu grada će biti magnet i epicentar noćnog života, kulture i zabave u Beogradu.

Imaćete priliku da čujete brojne domaće di-džejeve i vidite najrazličitije vrste plesnih performansa. Bićete svedok nedeljnih mini festivala.

Veliko otvaranje Arene je zakazano za 12. jun sa početkom u 23h. Kao što smo već napomenuli, ulaz će koštati 200 dinara, a posle 01h 300 dinara. Cene pića će se kretati između 200 i 450 dinara.

Belgrade Banging je postao jedna od najpopularnijih destinacija za noćni život u Beograd zbog svojih kreativnih i inovativnih žurki, kakve do sada nismo viđali. Tome svedoči i događaji na kojima su nastupale svetske di-džej zvezde, a kako je to izgledalo možete pogledati na sledećem videu.

Za sve dodatne informacije i VIP rezervacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno: putem Viber-a slanjem poruke na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na booking@belgradebanging.rs

nadlanu

Pogledajte još