Brutalan govor komičarke ODUŠEVIO: Imam preko 70 kilograma, a mogu da ulovim ku*ac kad poželim

Američka komičarka, koja već neko vreme proživljava svojih pet minuta (zaslužene) slave, ovaj put je oduševila svet govorom koji je bio u isto vreme "nepristojan, osnažujuć i prekrasno nepretenciozan", piše Huffington Post. Odmah pri početku kazala je: "Trenutno imam valjda više od 70 kila, a mogu da ulovim kurac kad god poželim i to je istina", što je dočekano gromoglasnim aplauzom koji gotovo nije jenjavao do kraja njenog govora.

Šalila se i na račun toga kako se prema komičarkama obično loše odnose na snimanjima te se obrušila na neke ženske časopise što "te teraju da se osećaš loše što si rođen s pičkom". Nekoliko poznatih osvrnulo se na njen govor: Keri Vošington, koja je osvojila nagradu za najbolju TV glumicu, kazala je da ju je Šumer "oživela". "Volim tebe i tvoj mozak!", napisala je na Twitteru.

Britanska voditeljka, kritičarka i novinarka Klaudia Vinklman, napisala je: "Suludo sam se zaljubila sinoć. Što god radili danas, pogledajte sve što je ova žena ikad napravila", a britanska kolumnistkinja Kejtlin Moran dodala: "Ejmi Šumer je upravo razvalila krov. Ovo je za ovacije. Ona je Žena Bog".

Što je još Šumer rekla u nezaboravnom govoru pogledajte u videu:

Nadlanu / huffingtonpost

Pogledajte još