HOĆETE LI IMATI SEKS OVOG LETA: Šta zvezde kažu za vaš znak?

OVAN

E Ovnovi, Ovnovi.... Poznati su kao veoma izdržljivi i uporni. Međutim, ovog leta će ih skupo koštati baš ta njihova karakteristika! Biće u prilici da lako dođu do seksa sa novim poznanicima, ali će oni svojeglavo juriti jednu nedostižnu osobu. I posle silnih “napada” neće se baš proslaviti, tako da im ujutru ne gine duže zadržavanje u kupatilu ako su muškarci, dok je ženema savet da na more ponesu vibrator. Šta da vam kažemo, jednostavno nije vaša godina.

BIK

Bikove bez sumnje čekaju duge duge vatrene noći. Njihov hedonizam ovog leta biće na vrhuncu, tako da će vrlo verovatno izmenjati nekoliko partnera i uživati u sočnom seksu. Većina partnera će biti samo za seks, ali u jednog, koga poznajete od ranije, ćete se možda i zaljubiti. A on je biljka čudnovata. Pazite!

BLIZANCI

Blizanci uvek idu iz krajnosti u krajnost, pa će tako biti i sada. Oni su uvek među najvesilijim na svim žurkama, što će im u prvi mah doneti dosta “recki”. Ali, onda ide "ali".... Dakle, ALI ako ne ostanete u vezi sa nekom od tih "recki", do kraja leta ne gine vam masturbacija. Pamet u glavu!

RAK

Ne da će vas mrzeti, nego vas neće podnositi! Rakovi nikad neće ništa na silu, a uživaju da pomažu drugima i nema boljeg prijatelja u nevolji od njih. E, to će im biti i najveći problem! Prvo ćete svu svoju pažnju usmeriti na jednu vama dragu osobu. Pašće seks, ali ona će vas posle iskulirati. Posle toga će vam se jedan blizak prijatelj požaliti na nedostatak seksa. Vi ćete mu, naravno, pomoći. Kako njemu, tako i sebi. E, sad dolazimo do zvrčke. Prijatelj i draga osoba se poznaju i u slučajnom razgovoru će sve te događaje ispričati jedno drugom. Jasno je da ćete vi izvuči najdeblji kraj.

LAV

Lavovi uvek imaju način da se izdvoje iz mase. Za Lavice bi to komotno ovog puta mogle da budu dlake koje će šetati na prepunoj plaži! Zašto? Pa, zato jer nećete videti ni S od seksa, tako da depilaciju slobodno možete da zaboravite. Neće vam trebati. Ako ništa, dlake vam mogu poslužiti da se počešete kad vas nešto (NE TO na šta ste pomislili) zasvrbi. Kako vam je - tako vam je... Ista stvar važi za muškarce, sa tim da će oni sigurno lakše podneti dlake nego Lavice.

DEVICA

Device će se celo leto detaljno planirati svoje osvajačke pohode. Međutim, uspeh će biti relativno slab, tako da će tu ipak biti najviše - planiranja, a malo “planinarenja”. No, ne očajavajte, uvek ima gorih od vas i zapamtite onu izreku - Bolje jedan, nego nijedan! To će vam biti moto leta!

VAGA

Vage mogu slobodno da zaborave letovanje! Barem, ako na istom traže seks. Vaga je definitvno najšarmantiji znak u zodijaku, ali to joj ovog puta neće pomoći. Pokušavaće i pokušavati da postignu gol, imaće inicijativu, ali uvek će iz raznih razloga pogađati prečku, stativu ili pucati tik iznad gola. Loša sreća.

ŠKORPIJA

Za Škorpije se slobodno može reći da su Boginje seksa, a to će i dokazati ovog leta! Odmor će im biti pun strasti i slatkih uzdaha na jastuku, ali i na nekim javnim, neočekivanim mestima. Ako imate koji kilogram viška, ne bi bilo iznenađenje da zahvaljujući seksu liniju dovedete “pod konac”.

STRELAC

Strelac svakako ima velike seksualne apetite, ali pitanje je koliko će ih iskoristiti. Misliće da ima nekoliko “zicera”, međutim i jako male kvote znaju da padnu u kladionici, pa će tako biti i na Strelčevim seks-tiketima. Doživeće veliko razočarenje, to jest niz “korpi”, ali njegov post ipak neće biti potpun. Kako se kaže: “I ćorava koka zrno ubode”.

JARAC

Jarac ne da ne treba da ide na more, nego mu je čak najbolje da ne izlazi iz kuće. Od bezbroj pokušaja, svaki će se završiti neuspehom, a neki i totalnim fijaskom. Tako da - manja depresija će vas udariti ako ostanete u svom slatkom domu. Realno, najbliže što ćete seksu biti ovog leta su filmovi za odrasle i pokisla i poderana “Pan erotika” koju ćete “snimiti” pored kontejnera dok budete bacali đubre.

VODOLIJA

Vodolije će se opasno umoriti od menjanja partnera i sigurno će zbog seks-rekreacije izgubiti koje kilo. Bukvalno, ovog leta šta god da probate i uradite, to će vam odlično proći kod suprotnog pola. Niko vam neće moći reći “ne”, tako da je pred vama jedno veoma ORGAZMIČNO i VRELO LETO!

RIBE

Ribama će kroz glavu non-stop prolaziti razne pohotne misli, često će se okretati za cicama i frajerima na ulici, čak će se i jedna osoba zaljubiti u vas, ali.... Ali ništa od toga vam neće pomoći i imaćete izuzetno posno leto. Šta da vam kažemo, sem - šta se mora nije teško. Biće bolje sledeće godine. Valjda... Za utehu, jako lepo ćete pocrneti.

dum

Pogledajte još