BLUD, ALKOHOL I KOKAIN: Evo za koje pare devojke pristaju na seks sa desetoricom odjednom

"Za vikend sam mogla zaraditi i 3500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi od želja klijenata i dubini njegovog džepa. Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1000 evra i to traže samo oni najbogatiji. Dodatne usluge, oralni seks, na primer, moraju doplatiti još 150 eura. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja..."

Tako, detaljno, priča o svetu prostitucije prelepa 22-godišnja hostesa jednog poznatog kluba na obali. Prava lepotica zamamnih oblina svojom pričom nas je uvela u paralelni svet hrvatskog šou-biznisa, na estradnu scenu kojom caruju prostitucija, kokain i alkohol.

Premda je po cenama to zaista elitna prostitucija, u tom svetu ima i seksa u prljavim toaletima, na parkiralištima klubova...

"Znate, klijenti im gotovo uvek pre seksa za novac besplatno poklanjaju kokain. Opijaju ih, a potom ih odvode na dogovoreno mesto. Plaća se unapred. Cure često učestvuju u seksu s više klijenata, čak i s desetoricom istovremeno. Tako se odjednom zaradi 1500 evra. Naravno, devojke na to pristaju tek kad su ubijene belim (kokainom, op. a.). Drugi dan se ni ne sećaju šta se događalo prošle noći. Najčešća zarada je 400 evra i to se dobije za seks s dvojicom", otkriva nam detalje jedna od učesnica sveta prostitucije.

"Devojke iz tog sveta misle da su uspele kada snime pesmu ili spot, pojave se na nekoj naslovnici kao manekenke, a onda postanu partnerke bogatog sportiste ili tajkuna. S takvima obično izdrže nekoliko meseci, a oni kontrolišu svaki minut njihovog života. Obično devojci plaćaju luksuzno uređen stan u elitnim četvrtima, kupuju odeću, daju im pozamašnu svotu za život i odvode je na egzotična putovanja, u svetske metropole. Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao poznati funkcioner jednog zagrebačkog fudbalskog prvoligaša i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme. Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam j....o dobra roba. Mislim da je u igri bila cifra od 5000 eura, a sa mnom je trebala ići još jedna dogovorena djevojka. Tada sam shvatila kako elitna prostitucija cveta i u svetu sporta, u kojem se vrti velik novac. U suštini, prava elitna prostitutka u godini može zaraditi bukvalno koliko poželi, u zavisnosti od toga koliko je frajera ‘pregazi’, priča devojka pojašnjavajući kako deo zarade od prostituisanja odlazi makrou:

"Prostitutke se naručuju preko makroa, koji imaju široki krug poznanika iz različitih sfera života. U tome učestvuju svi iz tog sveta, baš svi! Estradni menadžeri su najtraženiji, oni mogu curu učiniti slavnom, a ona je onda tražena roba. Seks s hostesama u kafićima i klubovima mogu dogovarati vlasnici tih objekata, ali i konobar, pa čak i obezbeđenje. To je velika mreža, čitav paralelni svet. One poznatije su njima pravi trofeji, naročito ako su na naslovnicama, ako su predstavljene kao uspešne manekenke, pevačice i glumice. Takve žene muškarcima podižu ego, oni misle da su najmoćniji na svetu kad završe s curom koja je poznata. Menadžeri dogovaraju susret prostitutke i klijenta u kockarnicama, elitnim restoranima, noćnim klubovima i privatnim zabavama. Tamo se upoznaju i, ako ima “hemije”, dogovore cenu. Niko i ne govori o seksu za novac, ali se to podrazumeva", kaže hostesa i hladno dodaje:

"Cure se odlučuju na prostituciju jer je tu najbrža zarada. Nijedna od njih ne želi zaista da peva, a od manekenstva se u Hrvatskoj ne može živeti. Skupa odeća, miris luksuza i poznanstva s bogatašima je stil života kojem teže. Eto, radije pristaju na seks s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade neki normalan posao. Njihov je sistem životnih vrednosti potpuno poremećen. One stvarno misle da su vrednije od ostalih ljudi jer se bolje oblače i imaju bolje veze. Prostitutke su u borbi za tržište pod uticajem kokaina i drugih droga nemilosrdne, vrlo agresivne. Često dolazi i do fizičkog obračuna među njima, pogotovo ako imaju istog makroa, a za oko im je zapeo isti lovator. Sukobi su najčešći u narodnjačkim klubovima pred mnoštvom publike. Ne biraju rečnik, čupaju se za kosu, vređaju, psuju i udaraju šakama. Mesta za jeftini seks na brzaka gotovo se ne biraju. Najčešće su to cajkaške rupe s narodnjacima, pune mafije i ološa..."

Nabildovani ćelavac tu odvodi prostitutku do prljavog toaleta i za 15 minuta plati joj stotinak evra. Napaljeni klijent pod uticajem alkohola i droge s devojke već do toaleta bukvalno cepa odeću.

Hostesa tvrdi da tamo s prostitutkama ne dolazi makro, nego se o njoj brine ili obezbeđenje ili konobar koji su dobro upućeni u posao. Konobar koji te noći radi dobro poznaje goste i zna ko je koliko spreman da plati.

Konobari ili obezbeđenje koji dogovore “dil” od makroa i lake cure dobiju dobru napojnicu. Svedočanstvo jedne maserke govori o neobičnim običajima za narudžbu usluge u opskurnim salonima za masažu:

"Muškarac srednjih godina bahato je ušetao u sobu. Svukao se i legao na sto. Bio je ponosan na svoju muškost, koja je virila ispod belog peškira. Bilo mi je loše od pogleda na njegov stomak i salo koje se razlilo po stolu. Hteo je da ga zadovoljavam rukom i zovem tatica. Pitala sam se šta bi mama rekla da zna šta ovaj dedica očekuje od mene. Pravila sam se da ne vidim s kojom namerom je došao, a on je na svoj stomak stavio 100 evra. Ćutala sam... Dodao je još sto i čekao... Na kraju je na njemu bilo 500 evra, a ja sam i dalje ćutala. Naljutio se i rekao mi: ‘Šta je, mala, ‘oćeš iljadu, a?’ Odustao je..."

CENOVNIK

100 evra - Brzinski seks u autu na parkingu. Neretko uz kokain, koji se poklanja, najjeftinij seks podrazumeva prezervativ, ali i loše prostore...

1000 evra - Seks za jednu noć u luksuznom hotelu. All inclusive ponuda najdraža je prostitutkama, naročito ako podrazumeva zgodnog, pristojnog i urednog klijenta.

3000 evra - Vikend proveden na luksuznoj jahti. Odlazak na jahtu je oblik sezonske prostitucije, ali orgije na palubama ponekad se znaju oteti kontroli i nisu sve devojke spremne na njih...

3500 evra - Vikend-najam prostitutke u hotelima. Najvišu cenu za vikend-najam u hotelima postižu samo prostitutke koje su se već pojavile u medijima kao pevačice, starlete, manekenke...

5000 evra - Među ponudama koje su začudile i iskusnije prostitutke stoji i jedna za izlet s fudbalerima iz uglednog prvoligaškog kluba.
Izvor: Express.hr/H.

Pogledajte još