ROK SPEKTAKL za sve generacije: SMAK za vikend na UŠĆU!

Razlog za novi koncert grupe Smak leži u produženoj reakciji na prethodni u Kombank Areni2012. Godine, koji se kao svrstava među najbolje konecrte u tom prostoru .

Čuveni Smak predvođen našim proslavljenim gitarstom Radomirom Mihajlovićem Točkom će pokušati da premosti velike pauze u svom radu i da prikaže svoju muziku uz svetlosnu i zvučnu produkciju u stilu kakav jos nije viđen. Smak že na Ušću nastupio u kompletnoj postavi na čelu sa osnivačima: RM Točak-gitara, Boris Arandjelović-vokal, Slobodan Stojanović Kepa-bubnjevi, Zoran Milanović-bas gitara.Njima će se pridružiti novi članovi: Dejan Najdanović Najda-vokal, Mikica Milosavljević-gitara, Dejan Stojanović Kepa jr.-bubnjevi, Dejan Zdravevski-klavijature, Filip Milanović-bas gitara.

Ljubitelji grupe Smak imaće priliku da čuju pesme iz standardnog repertoara među kojima su Daire, Kosovski božuri, Ljudi nije fer, Dama u crnom, ali i drugi legendarni hitovi. A očekuje se da će se repertoaru naći i nekoliko novih pesama, koje će Smak snimiti za svoj novi album.

Ulaznice su 1500 dinara za parter i 2000 dinara za fan pit.

Pogledajte još