AKCIJA BUDI ZVEZDAŠ: Članska karta je i lojalti kartica

Reč je o ponovnom pokretanju članstva u KK Crvena zvezda koje će startovati 1. jula. Svi oni koju budu želeli da postanu članovi KK Crvena zvezda neće samo ostvarivati prava i obaveze koje su propisane Statutom kluba, već će imati i dodatnu korist jer će njihove članske karte ujedno biti i lojalti kartice. To praktično znači da će vlasnicima ZVEZDAŠ članske karte biti obezbeđen povraćaj novca (na tekući račun) prilikom kupovine robe široke potrošnje, a svakom upotrebom kartice finansijsku korist će imati i KK Crvena zvezda.

Ovaj revolucionarni projekat i nešto potpuno novo na ovim prostorima KK Crvena zvezda će realizovati sa svetski poznatom kompanijom Lyoness koja sarađuje sa preko 47.000 partnerskih firmi u čitavom svetu.

ZVEZDAŠ članska karta obezbeđuje povraćaj novca u iznosu od 1 do 5 odsto za korišćenje usluga kupovinu robe prodajnim objektima mnogobrojnih firmi u Srbiji (spisak svih partnerskih firmi možete pronaći OVDE). Takođe, ZVEZDAŠ članska karta će omogućiti i sledeće benefite:

- 20% popusta na kupovinu Zvezdinih dresova i kompletnog asortimana u Champion i Sport Vision prodavnicama

- 10% popusta na kupovinu dnevnih karata za Zvezdine utakmice

- 10% popusta za Zvezdin letnji košarkaški kamp

- 10% popusta za članarinu u školi košarke Crvena zvezda

- 5% popusta na kupovinu proizvoda u Zvezdinom FAN STORE-u

- prava i obaveze vezana za ČLANSTVO koje su propisane Statutom kluba

- pravo prisustva na otvorenom treningu pred početak nove sezone, mogućnosti upoznavanja sa igračima i članovima stručnog štaba, učešće u poklon igrama, pravo prvenstva kupovine sezonskih karata.

Važna napomena je da će ZVEZDAŠ članske karte moći da pribave i navijači u dijaspori putem interneta, a s obzirom da komapnija Lyoness posluje na globalnom nivou i oni će moći da koriste mogućnost povraćaja novca prilikom kupovine i to u 46 zemalja širom sveta (Švajcarska, Nemačka, Austrija, Slovenija, Italija, SAD, Australija...).

Kao što je i najavljeno tokom kampanje za pretprodaju sezonskih ulaznica svi vlasnici godišnjih karata za sezonu 2015/2016 besplatno će dobiti ZVEZDAŠ članske karte, što će biti još jedna pogodnost, a iznos godišnje članirane, koja će imati nekoliko kategorija, biće objavljena u narednim danima kao i mnogo drugih pojedinosti vezanih za čitav projekat.

Pogledajte još