Dnevni horoskop za 01. jul: Škorpiju očekuje lep dan, a neko bolje da nije ustajao iz kreveta!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Uvereni ste da neko želi da vam učini po volji ili da vam sprema neko iznenađenje ali da to ne želi da vam da na znaje. Trudite se da se što bolje upoznate sa materijalom koji se odnosi na neki budući posao i vaša ambicija je uglavnom vezana za strance ili neke aranžmane koje pravite sa strancima. Niste sigurni da li će se Lav ili Devica pridržavati dogovorenog. Moguć je susret sa nekim ko vam na razne načine daje na znanje da računa na vas.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Povoljan dan koji vam pomaže da uspostavite dobru komunikaciju sa strancima a ako radite u velikoj firmi, posebno ako se radi o nekoj koja u planu ima proširenje poslova, pokušaćete da na svaki način i vi sebe pozicionirate što je moguće bolje. Okupirani ste pitanjima nekretnina, ili rešavanja pitanja koja se odnose na porodične odnose. Potreban vam je savet dobrog stručnjaka.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ovaj dan savaršeno odgovara onima koji su spremni da rade naporno i koji su ambiciozni, posebno ako se radi o preciznom poslu ili o nekoj egzaktnoj delatnosti. Sportisti takođe mogu očekivati uspeh ako i oni koji rade sa strancima ili planiraju da se uključe u nekih posao koji bi u dogledno vreme podrazumevao česta putovanja u inostransvo ili znanje stranih jezika. Jedna Devica, Ovan ili Škorpija podstiču vaše ambicije.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Rođeni početkom znaka moraju da se ozbiljnije pozabave svojim poslovima i da se uključe u neki projekat koji bi mogao da im donese bolje prihode. Ako ste predmet kritike nekog ko smatra da niste dovoljno aktivni i da se ne angažujete dovoljno u okviru posla koji bi mogao da vam se veoma isplati, nemojte olako preći preko kritike na vaš račun nego izvucite iz toga maksimum za sebe

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Trudite se da budete manje kritički nastrojeni prema onima koji s razlogom imaju neke primedbe na vaš račun. Bićete spremni da uđete u neki prilično sumnjiv ili nedovoljno razrađen aranžman koji se tiče inostranstva ili medija. Nemojte govoriti ono što druge nervira, naročito ako u svom okruženju imate osobe koje su sklone da svaku vašu reč mere na kantar. Budite dostojanstveni i držite do sebe.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Danas možete imati dosta obaveza jer biste mogli dobiti ponudu od nekog u koga imate veliko poverenje i ko se bavi poslom preko koga možete postati poznati. Prilično ste nesigurni u sebe i nezavisno od partnerove privrženosti ili razumevanja ponašate se kao da ste nezadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Možete očekivati povoljne vesti od nekog ko je veoma romantičan i na više načina vam je davao na znanje da mu je stalo do vas.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Okupirani ste praktičnim problemima koji se odnose na vaš svakodnevni život i na vaše obaveze, koje vam sve teže padaju, naročito ako nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa vašim svakodnevnim poslom. Pokušavate da na najjednostavniji način rešite problem koji vas opterećuje, a tiče se novca i organizacije svakodnevnog života. Dan posvetite porodici i nemojte se opterećivati onim što ionako ne možete da rešite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Povoljan dan za razgovor o novom poslu sa nekim Bikom ili Vagom, sa kojima ste možda do skora imali neku vrstu neprijatnih razgovora. Potrebno je da prihvatite realnost i da se ne nervirate previše, posebno u vezi sa eventualnim kreditima, ili nekim drugim obavezama materijalne prirode. Treba da poslušate savet nekog Bika ili Lava.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Danas ste krajnje praktični i spremni da prihvatite neki honorarni posao, koji bi mogao da bude oznaka početka neke nove saradnje sa Rakom, Bikom ili drugim Strelcem. Ako vam je potreban savet finansijske prirode , zatražite ga odVage ili Ovna. Imajte poverenja u jednog Jarca, čak i kad vas kritikuje, najverovatnije s razlogom. Vi ste svesni da vam želi dobro.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Spremni ste da uđete u aranžman sa jednom Vagom, koja nije uvek bila fer prema vama, ali ako vam bude dala ideju u u vezi sa novim poslom, verovatno ćete je prihvatiti. Moguće su povoljne vesti iz inostranstva od bliske osobe sa kojom niste imali prilike da se skoro čujete. Ako planirate samostalan posao, pitajte Lava ili Jarca za savet. Verujete da možete da se dogovorite sa nekim oko novog projekta.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Očekujete poziv od jednog Raka ili nekog Ovna u vezi sa nekim zajedničkim poslom. Devica očekuje od vas pomoć. Trudite se da nađete najbolji način kako da uspostavite komunikaciju sa napornim saradnikom. Računate na pomoć Raka koji je prilično ubedjliv i harizmatičan. Od vaše prilagodljivosti na neke nove oklonosti mnogo toga zavisi, između ostalog i mogućnost da uvećate svoju zaradu. Trebalo bi da igrate igre na sreću.


RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete u dobronamernost jednog Lava koji vam je obećao zajedničku saradsnju ili nekog Raka čak i ako se ne ponašaju trenutno kao osobe u koje možete da imate poverenja. Danas ste nedovoljno prilagodljivi na nešto što možda i nije za vas najbolje rešenje. Možete se nadati uspehu u radu sa jednim Ovnom samo ako se radi o dugogodišnjem saradniku koji je bio spreman da se drži dogovorenog.

conopljanews

Pogledajte još