ZAŠTO LEPOTICE VOLE ZVERI: Lepi nisu, ali su zato frajeri - kako?

Međutim, šta ako ljudi, u ovom slučaju muškarci, iako nezavidne fizionomije postanu doslovce seks simboli?

Prva asocijacija na “ružnjikavog muškarca koji ima ono nešto” je svakako Vensan Kasel, naročito ako se uzme u obzir da je čitavih 18 godina bio partner verovatno najlepše žene na svetu, Monike Beluči.

(old_image)


Njegovu fizionomiju mediji su eufemizmima opisivali kao sirovu energiju ili specifičnu pojavu, a žene širom sveta su naglas uzdisale za njim i govorile kako bi se rado zamenile sa Monikom.
S obzirom da iz njega isijava nesputana na momente i drska energija, biće da je to ključni faktor njegovog magnetizma koji u ženama stvara poriv da ga ukrote.

A srž francuskog šarma, “buntovni raskalašni ujedno neodoljivi večiti dečkić” potiče dolaskom moderne na umetničku scenu, razvija se kroz sve moguće i nemoguće pesnike, glumce i slikare i zaokružuje se u jednom liku. Nimalo na oko privlačnom.

(old_image)


Serž Gensbur je rođeni provokator koga su volele najlepše žene svog vremena, Brižit Bardo, Džejn Birkin, Katrin Denev, šuška se čak i Vanesa Paradi... Kroz njihove živote proletao bi poput letnjeg pljuska, donoseći toplinu, strast i energiju, i ostavljajući pustoš. Šta dalje reći o čoveku koji je otpevao najseksi pesmu svih vremena?


Šon Pen je svetlosnim godinama daleko od lepotana, a šetao je vrhunske ribetine, od Madone do Šarliz Teron. Skoro tri decenije nalazi se na tržištu “dobrih frajera”, i po svemu sudeći, nema nameru da se skrasi. Buntovan i problematičan karakter samo su doprineli njegovom imidžu neukrotivog zavodnika.

(old_image)


Kako ne pomenuti i Vudi Alena koji otkako je zakoračio na scenu izgleda staro i dosadno, a bio je u braku sa prelepom Miom Farou? Nije dugo patio nakon razvoda, naprotiv - ubrzo je ušao u vezu pa u brak sa, ni manje ni više, nego usvojenom ćerkom svoje bivše žene. I tu se njegova zavodnička karijera završava (nadamo se).

- Za lepotu nipošto ne bih dao svoj humor jer nikada nisam mario za fizički izgled - kazao je svojeremeno.

Još jedan nenaočit Francuz je zaslužio da ga pomenemo, a zove se Rože Vadim. Osim što je vršnjak i sugrađanin pomenutog Serža Gensbura, a i filmski kolega, njih dvojica su imali isti ukus za žene. Tačnije, bili su magnet za lepe, uspešne i poželjne žene, tako da je i Rože overiolegendarnu Brižitku, kaprivioznu Katrin, a stigao je i da oženi Džejn Fondu.


Lepo lice i atletska građa nisu ama baš nikakva garancija za frajerizam, nema sumnje. Autentičnost, nesputanost, pa čak i problematičnost koja u ženama stvara poriv za kroćenjem, su ono što muškarca čini idealnim plenom ženama koje traže ljubav koja izuva. Lepo lice ionako ostari.

Pogledajte još