Ljubavni saveti koje deliš najboljim drugaricama, a ni sama ih nikad ne poslušaš

1. "Samo mu reci kako se osećaš"

Tvoja najbolja prijateljica već neko vreme gleda frajera u kancelariji do, ali samo tebi priča o njemu. Naravno da želiš da tu nešto bude pa ćeš joj i savetovati da mu napokon kaže šta oseća. Da li bi ti poslušala sopstveni savet? Ne bi! Bilo bi te previše strah.

2. "Nemoj mu poslati poruku"

"On je prošlost i bio je toliko grozan prema tebi, naći ćeš boljeg." Izgovaraš tu rečenicu i pritom razmišljaš o tome koliko tebi fali tvoj bivši i kako bi mu poslala poruku.

3. "Nemoj se nervirati oko toga"

On se nije javio dva dana nakon sastanka ili je zaboravio na godišnjicu... Naravno da ćeš prijateljici savetovati da svoju pažnju usmeri na nešto drugo, iako ti to nikad nisi uradila, već si se puno puta izgubila u takvim mislima.

4. "Njuškanje nikada nije dobra ideja"

Ali, prvi put kada on ostavi telefon na stolu, pogledaćeš šta se u njemu nalazi. Možda ćeš se osećati kao da činiš lošu stvar, ali želja je jača od tvoje sposobnosti da se odupreš tome.

5. "Nemoj mu više opraštati"

Iako dobro znaš da si i sama to puno puta radila, sve dok ti jedan dan napokon nije došlo do glave da je sada stvarno dosta, iako su te svi odavno upozoravali na to. Tako će i njoj.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još