OBUZDAJTE STRASTI: 5 ZABRANJENIH mesta za seks ovog leta

0

U naletu požude često zaboravljamo na vreme, ali i na mesto, a upravo je to ono na šta trebamo obratiti pažnju. Donosimo vam listu “zabranjenih” mesta na kojima nije pametno prepustiti se strastima

1. U automobilu (tokom vožnje)

Zaboravite na seksi igrice u limenom ljubimcu jer to može biti opasno za vas i za vaš auto, pogotovo ako partnera “zadirkujete” dodirima tokom vožnje.

2. U prirodi

Otišli ste u prirodu i šetnja je u vama probudila strasti? Ni ne pokušavajte se prepuštati zadovoljstvima u nedirnutoj prirodi jer biste mogli završiti s hrpom ogrebotina, uboda insekta i krpeljima skrivenima ispod kože.

3. U javnom bazenu

Odjednom u bazenu nema nikoga i kupalište se ispraznilo, a vama na um padaju “zločeste” ideje. Odustanite pre nego što vam hlorisana voda nadraži oči i ostale delove tela.

4. Na peščanoj plaži

Ideja seksa na plaži možda i jest romantična, ali u praksi teško izvodljiva i neugodna jer doslovno nema mesta na koje se pesak neće zavući.

5. U javnom WC-u

Ne, nikada pa čak ni onda. Seks u javnom WC-u je higijenski neprihvatljiv i opasan, zato nalet strasti kontrolišite dok ne dođete kod kuće.

Izvor: zadovoljna.hr

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.