5 RAZLOGA ZA BEG: Ako on radi OVO, nije još preboleo BIVŠU

Često priča o bivšoj devojci
Najočigledniji znak da nije preboleo bivšu devojku je taj da mu je uvek u mislima i da je često spominje, a ponekad vas čak nazove i njenim imenom.

Čuva njene poklone

Nema ništa loše u tome ako muškarac čuva neke uspomene, ali svako preterivanje u tome je sumnjivo. Fotografije u njegovom domu i eventualno neke stvari koje su pripadale njegovoj bivšoj devojci su razlog za zabrinutost i rešavanje problema s partnerom. Ako ne ukloni stvari koje vam smetaju, onda je bolje da nastavite dalje.

Bivšu devojku i dalje smatra najboljom

Danas je sasvim normalno bivšoj devojci čestitati rođendan SMS-om ili uputiti čestitku za nešto drugo, ali, ako vaš partner nastavlja da održava kontakt s bivšom ili dobre ili loše vesti pre javi njoj nego vama, to je loš znak.

Druži se s njenom porodicom

Ako vaš partner nastavlja da posećuje porodicu bivše devojke, to je znak da ne može da prekine te veze. Iako to zvučni bezazleno, veoma je opasno za vašu vezu.

Konstantno vas poredi s bivšom

Lepo je kada vam partner govori koliko ste dobra osoba, da dobro kuvate, da ste sjajna ljubavnica i slično, ali ne i kada to kaže dok vas poredi s bivšom devojkom. To može biti znak da je još uvek nije preboleo iako svoju budućnost vidi s vama.

Nadlanu / izvor:klix.ba

Pogledajte još