MAČO U SUZAMA: 5 stvari koje će ga rasplakati

Muškom je rodu u prirodi da zadržava suze, ali ipak postoje situacije u kojima će i najjači pripadnici jačeg pola zaplakati. I nije to ništa čega bi se trebali stideti - baš suprotno, svaku ženu dirnuće suze njenog partnera, a kad pokaže da i on ima slabosti voleće ga još više.

Videti muškarca kako plače redak je prizor, ali i najveći frajer pustiće suzu kad:

1. Po prvi put vidi svoje dete na ultrazvuku
Malo koji trenutak dirne muškarca kao onaj kad prvi put vidi svoje dete na ultrazvuku. Muškarac se tada osvesti da će zaista postati otac i zbog toga ga preplave osećaji. Pogled na tu 'tačkicu' na ekranu ultrazvuka koju je stvorio zajedno sa voljenom ženom u njemu budi osećaj ponosa i neopisive sreće.

2. Postane otac
Kad to sićušno biće, koje mu je izmamilo suze čim ga je prvi put video u obliku sitne tačkice na ultrazvuku, stigne na svet muškarca preplavi novi vrtlog emocija. Uzeti u ruke sopstveno dete i pomisao na to da će ga neko uskoro zvati tata muškarcu je dovoljno dobar razlog da zaplače od sreće.

3. Prvi put ugleda svoju buduću suprugu u venčanici
Kad prvi put ugledaju svoju nevestu u venčanici, muškarcima se neretko zasuze oči od miline. Videti voljenu ženu u tom svečanom, bajkovitom izdanju kod muškarca izaziva ogroman osećaj uzbuđenja i ne može odoleti, a da svojoj budućoj supruzi ne kaže 'prekrasna si'.

4. Se razboli voljena osoba
Kad bolest pogodi njemu dragu, voljenu osobu i najjači frajer ne treba se stideti svojih suza. To su momenti kad bol i nemoć jednostavno ne može držati u sebi, a suze mu pruže olakšanje.

5. Prekine dugu vezu ili se razvede
Muškarac često ni za živu glavu ne bi priznao da ga prekid ljubavne veze ili razvod braka jako boli (bez obzira da li je on prvi digao ruke od veze ili druga strana), ali kad ostane sam sa sobom posustaće i - zaplakati.

Nadlanu / izvor:zena.tvbest

Pogledajte još