KRV NA ULICAMA: 8 ljudi povređeno u šest udesa

Mladić star 16 godina je u sudaru biciklista oko 20.15 časova na Brankovom mostu u smeru prema Novom Beogradu zadobio razderotinu na čelu i povredu ramena i manje oguljotine po donjim ekstremitetima, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu oko 05.40 časova na uglu ulica Trgovačka i Ace Joksimovića muškarac star 62 godine zadobio je razderotinu na čelu.

Mladić star 27 godina imao je povredu grudnog koša, ali je odbio prevoz u bolnicu, istakla je Macura.

U udesu u Francuskoj ulici muškarac star oko 65 godina i ženska osoba stara 33 godine zadobili su ortopedske povrede, a prevezeni su u Urgentni centar, kazala je portparol Hitne pomoći.

Dve osobe su povređene u udesu oko 20.20 časova na uglu ulica Paštrovićeve i Radničke, rekla je Macura.

Mladić star 23 godine zadobio je istegnuće vrata i povredu slabinskog dela kičme, a devojka stara 24 godine imala je povredu glave i distenziju vrata, rekla je Macura i dodala da su oboje odbili prevoz u bolnicu.

Mladić star 25 godina je prilikom pada sa motora oko 22.20 časova u Ulici Milutina Milankovića zadobio ortopedske povrede, oguljotine po laktovima i kolenima i povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar.

Saobraćajni udes se dogodio i oko 19.25 časova na Kružnom putu od Rakovice ka Bubanj Potoku, ali tom prilikom niko nije povređen.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 126 intervencija od kojih 33 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Izvor: b92. net

Pogledajte još