SVAKA ČAST, ČOVEČE: Zvezda Beverli Hilsa NE stari

Iako ove godine puni 49 godina, američki glumac Luk Peri izgleda isto kao pre 20-ak godina kad je bio na vrhuncu popularnosti ulogom dobrodušnog mangupa Dilana Mekeja.

Kada se pre mesec-dva pojavio u društvu još jedne zvezde BeverliHilsa, plavookog Džejsona Prislija, na tribini studenata književnosti i drame na Univerzitetu UCLA mnogi su primetili da izgleda odlično, s obzirom na to da će uskoro stići do brojke od 50 godina.

Pre 25 godina ništa nije ukazivalo da će Luk izgraditi uspešnu karijeru. Već je postala legenda njegov intervju koleginici Vupi Goldberg u kojem je otkrio da je imao 215 neuspešnih audicija pre nego što je dobio prvi angažman za snimanje reklame. Sreća mu se osmehnula 1990.

Umesto uloge Stiva Sandersa za koju je prvobitno konkurisao, dobio je mogućnost da tumači Dilana Mekeja, sina kalifornijskog miilionera u seriji “Beverli Hils”. Zahvaljujući velikom uspehu koji je serija ostvarila, postao je popularan preko noći i zaradio dovoljno novca za bezbrižan život. Seriju je napustio 1994., ali se vratio posle dve godine priznajući kako je novac osnovni motiv za povratak u “BeverliHils”.

I na filmu je ostvario nekoliko zapaženih, pretežno sporednih, uloga, među kojima se, po kvalitetu i značaju izdvajaju, one u “Bafi, ubica vampira”, “8 sekundi” i”Peti element”.

Bio je deset godina u braku s glumicom Rejčel Šarp s kojom ima dvoje dece, ćerku Sofi i sina Džeka. Razveo se 2003.

Pogledajte kako Luk izgleda 20 godina nakon Beverli Hilsa:

A ovako je izgledao tada:

Pogledajte još