HOROSKOP ZA 9. JUL: Rakove čeka novčani dobitak, Vage se svađaju sa svima

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ako ste rođeni krajem 60tih ili sredinom 70tih imate velike planove u vezi sa nekim novim poslom. Ubeđeni ste da neko može da vam pomogne da realizujete svoje planove.U sferi finansija ne stojite loše ali nemate realan odnos prema novcu, ili ste previše darežljivi ili ste previše velikodušni.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Rođeni u poslednjoj dekadi znaka mogu očekivati ponudu od nekog drugog Bika, Lava ili Vage. Ako ste rođeni na početku znaka, moguća je saradnja sa Rakom ili Ribama. Mnogima imponuje vaše iskustvo i žele da rade sa vama. Ne ulazite u rasprave sa Jarcem ili Strelcem u vezi sa novcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Merkur je ušao u Raka i to je dobro za one koji planiraju neki privatan biznis ili traže posao preko rođaka. Mesec u poslednjoj četvrti doprinosi mogućem dogovoru sa jednim Ovnom, Lavom, Strelcem ili Vodolijom. Trudite se da budete efikasniji ali vam ne polazi za rukom da uradite sve što se od vas očekuje. Moguć dobar dogovor sa iskusnim poslovnim ljudima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Vaš preduzetnički duh dolazi do punog izražaja i vi ćete želeti da se sretnete sa nekim koga dobro poznajete, moguće da se radi o osobi koja je u poslednje vreme želela sa vama intenzivan kontakt a vi niste imali vremena za nju. Mogući su lepi dobici kojima se niste nadali. Vest od Ovna vas može oduševiti.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Naglašeno je astrološko polje inostranstva i studija tako da ako nešto polažete ili planirate da upišete nešto, naročito fakultet, nešto može malo da se iskomplikuje.Vaš optimizam je naglašena kao i potreba za odmorom, povlačenjem negde u neki miran ambijent.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da se postavite neutralno i da ne date na znanje šta vas opterećuje a mnogo toga vam zadaje brige. Uglavnom to nisu vaši lični problemi nego osoba do kojih vam je stalo i sa kojima želite da uspostavite dobru komunikaciju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Kako dan bude odmicao tako ćete i vi sve manje moći da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima inače ne uspevate lako da se dogovorite čak ni oko sitnica, naročito ako ste u zrelim godinama. Što je odgovorniji vaš posao to ste skloniji da verujete da neko radi nešto protiv vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ovo bi mogao biti jedan od napornijih dana jer praktična strana vaše ličnosti ne dolazi do punog izražaja. Verujete da možete da uverite jednog Lava da treba da vam veruje kada mu dajete savete za njegovo ali i opšte dobro. Jedan Rak je spreman da vas u nečemu zameni i učini uslugu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Povoljan dan posebno za one koji žele da sve završe što je moguće brže i koji nemaju mnogo nerava da se raspravaljaju ili ubeđuju oko nekih bitnih pitanja. Nemojte insistirati na svom stavu ako niste sigurni da ste u pravu ili ako znate da bi to moglo doneti nekakve probleme u radu sa šefom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Iskorisitite naklonost nekog Bika ili Riba, Device ili Škorpije i krenuće vam nabolje.Možete naći način kako da izađete iz problema, posebno poslovnih, ako ste spremni da uložite poveću svotu novca u posao, iako nemate garancije u pogledu uspeha.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Veče je naporno za januarske Vodolije posebno ako treba da razgovaraju o nečem bitnom sa jednim Bikom ili Rakom dok biste tokom dana mogli obaviti potrebne razgovore sa šefovima i saradnicima, moguće sa nemačkog jezičkog područja. Ne odugovlačite sa donošenjem važne odluke.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Vaše ambicije nisu male ali niste naročito organizovani ili se ne usuđujete da krenete u nove poslove bez podrške onih na koje računate. Verujete da će vam jedan Strelac dati koristan savet ali ako se dvoumi u poslednje vreme, pitajte Ribe i Raka za sve što vam je nejasno.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još