IPAK GA JE SMUVALA: Tijana Ajfon uhvaćena s poznatim fudbalerom u Crnoj Gori

Milan Lola Smiljanić poznat je po vezama sa mnogim damama sa estrade, a sada se u njegovom zagrljaju našla i starleta iz rijalitija Parovi.

Nakon što je priznala da je zbog golmana Vladimira Stojkovića pokušala da se ubije, Ajfon je utehu našla u drugom fudbalskom zavodniku.

Prema pisanju lista Kurir, njih dvoje su u utorak otputovali u Crnu Goru, a smestili su se u najluksuzniji hotel u Bečićima, i to o Lolinom trošku.

Odmah su uhvaćeni kako se na hotelskom bazenu grle i ljube.

- Lola u početku nije želeo da ima išta ozbiljno sa Tijanom i bila mu je namera samo da proba seks sa njom. Međutim, već posle prvog susreta on je jedva dočekao da je ponovo vidi jer mu se svidela u svakom smislu, kao i on njoj. Kako bi se malo opustili i pobegli od gradske gužve, predložio joj je da mu pravi društvo u Crnoj Gori, na šta je ona odmah pristala. U ponedeljak na utorak Smiljanić je došao kolima po Tijanu i otišli su zajedno. On se galantno ponaša, pa je čašćava na svakom koraku. Pre dve večeri bili su na nastupu Ane Nikolić u Budvi, gde su sa većim društvom pili i provodili se u separeu blizu bine - otkrio je za Kurir Lolin prijatelj.

Njihovo "druženje" započelo je na jednom beogradskom splavu, a završilo se - u njenom stanu.

- Tijana je prošlog petka flertovala sa Lolom na jednom prestoničkom splavu. On je to primetio, pa joj je poslao flašu pića, a kasnije su se upoznali i otišli pravo u njen stan, gde su inače nastavili da se viđaju - završava izvor.

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još