ODVUCI GA U KREVET: 10 rečenica zbog kojih će odmah poželeti seks

0

Bez obzira da li ste u dužoj ili kraćoj vezi, strasti se moraju negovati i održavati. Ako mi kažete ove stvari momentalno ćete ga dovesti do ludila – seksualnog.

1. „Jako si mi nedostajao“

Ako se zbog sticaja okolnosti niste videli neko vreme, ovakva rečenica je podsetnik na ono što delite, ali i na onu nežnu i ženstvenu stranu u vama koja otvoreno pokazuje svoju ljubav. Muškarcu koji voli svoju partnerku ova rečenica će biti nedvosmisleno seksi.

2. „Večeras si ti na redu“

Davanje i primanje sastavni su deo svakog stabilnog i ravnopravnog odnosa, a svako ponekad poželi da mu se ugađa. Takvo tetošenje u seksualnom smislu za većinu muškaraca je na vrhu seksualnih želja.

3. „Imam iznenađenje za tebe kod kuće“

Od detinjstva ljudi su naučeni da na reč „iznenađenje“ reaguju s pozitivnim iščekivanjem. Tom porukom ćete pokrenuti seksualne misli u njegovom mozgu i predigru započeti satima pre nego što ćete se videti.

4. „Trebaš mi“

Želja i potrebna osnovni su ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija – seks će biti strastveniji.

5. „Ponesi i flašu vina“

Ovakva poruka jasno daje do znanja da vam je večeras stalo do uživanja. Hrana i piće često se povezuju s dobrim seksom, a vino je poznati afrodizijak. Tako će ceo dan moći da razmišlja o hedonističkim užicima kod kuće.

6. „Hvala ti“

Malo zahvalnosti, bilo da je reč o tome što je nešto popravio kod kuće, uskočio u pomoć ili naprosto napravio nešto što je trebalo, jasno će mu dati do znanja da ga cenite. Osim toga, to će partnera podsetiti da ste tim – u spavaćoj sobi (u kojoj možete demonstrirati zahvalnost), ali i van nje.

7. „Odlično si mirisao jutros“

Zvuči i previše jednostavno, ali ipak pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijak od toga.

8. „Stalno razmišljam o onome kad si ti…“

Prisećanje na neku konkretnu scenu s njim koja vam se urezala u pamćenje deluje na nekoliko načina. Prvenstveno, otkriva da ga smatrate odličnim ljubavnikom, što prija njegovom egu. Osim toga, otkriva da ste uzbuđeni, a takva vrsta direktnosti vrlo je poželjna s vremena na vreme.

9. „Udvarao mi se ….“

Iako se nije dobro prečesto igrati s ovakvim izjavama, posebno ako niste potpuno sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena injekcija ljubomore može napraviti čuda za libido muškarca. Činjenica da ste poželjni, ali i nagoveštaj moguće konkurencije lako će rasplamsati strasti.

10. „Nisam li seksi u ovome?“

Ovakvu rečenicu je ipak najbolje zapakovati u slikovnu poruku. Samopouzdanje je jedna od najprivlačnijih osobina u odnosima, a to što sami znate da ste seksi će i u njemu probuditi želju da vam pokaže kako delujete na njega.

Nadlanu / izvor: 24sata.hr

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.