O NJOJ CEO SVET PRIČA: Kako je Jelena Đoković pokorila i Vimbldon

Uvek svedena i smerna, Jelena privlači pažnju gde god se pojavi. Baš zbog toga. Njena jednostavna i klasična lepota, upotpunjena stilom koji prati upravo njenu ličnost, su dobitna kombinacija. Ne možemo da ne spomenemo da čak ni čuveni Dejvid Bekam nije odoleo da "baci oko" na lepu Jecu.

Tokom trajanja Vimbldona, kao i uvek, bodrila je svog supruga iz lože, a njene odevne kombinacije su i ovaj put bile besprekorne. Iako uvek dosledna svom prepoznatljivom modnom pečatu, ovoga puta nas je iznenadila. Nakon prethodnih turnira na kome se pretežno pojavljivala u pantalonama i košuljama, Londonom su dominirale - haljine.

Turnir je otvorila nežno roze "princeza" haljinom, u kojoj je izgledala ni manje ni više nego kao prava princeza.

Nešto ekstravagantnije, ali podjednako sofisticirano i otmeno Jelenino izdanje, bilo je baš ono koje je zasenilo i Bekama. Bela čipka, i frizura za kojom je poludeo svet.

"Princeza" stajling na narednom meču zamenila je opuštenijom varijantom, i crnom košuljom - haljinom. Ne možemo da se otrgnemo utisku da je ovaj izbor dodatno stavio akcenat na Jelenin suptilan, ali nikako zanemarljiv, seksepil.

Za najvažniji meč, odabrala je "vimbldonsku" boju koja odgovara spektakularnom finalu - belu. Još jedan primer da se u Jeleninom slučaju modni termin "sportska elegancija" zaista ne može razdvojiti.

Simbolično, Jelenu je baš tada srdačno pozdravila najveća svetska modna "zapovednica" Ana Vintur, urednica američkog "Voga", koja je veliki ljubitelj stila Jelene Đoković. Još jedna ikona mode takođe je Noletovoj lepšoj polovini pravila društvo u boksu Đokovića na finalu - kreatorka Stela Mekartni, inače Jelenina dobra prijateljica.

Šlag na torti bilo je izdanje u kome je prošetala ljubičastim tepihom na zvaničnoj proslavi Novakovog trofeja. Blistala je u elegantnoj kreaciji koja je delo Aleksandra Mekvina, jednostavnog kroja i nežnog dezena. Haljina bez bretela, do poda, cvetnih motiva u pastelnim bojama bila je idealan izbor, a ništa manje od gospođe Đoković nismo ni očekivali. Sa minimalnom količinom šminke i pokupljenom kosom, Jelena je još jednom pokazala da opravdano nosi titulu simbola prirodne lepote i prefinjenosti.

Pogledajte još