Samostalni referenti: Prvo popijte par piva, pa nas slušajte – tada smo sjajni!

1. U sredu veče nastupate na festivalu Beer Garden na Adi Ciganliji. Kakav repertoar pripremate?

Pripremamo jedini mogući repertoar koji imamo.Sastoji se od 25-30 pesama. Doduše, zavisno od vrućine, odlučićemo da li ih sviramo u ska, reggae ili etno varijanti sa primesama folk muzike iz okoline Pretrkovca.

2. Predstavite nam u kratkim crtama bend. Ko su članovi, kakvu muziku svirate?

Samostalni Referenti su ljudi koji su dokaz da i amateri mogu da uspeju u životu i ostvare svoje snove o sviranju na velikim binama, pred mnogobrojnom publikom. Snove o medijskom eksponiranju, uspehu kod žena.Samostalni Referenti vode računa o svom izgledu, jer je to ključ našeg uspeha – redovnim odlaženjem u fitness centre, ali i na manikir, pedikir, spa i masažu - održavamo telesnu formu. Sviramo ska muziku, a članovi Referenata ovom prilikom žele da ostanu incognito i pozivaju publiku da dođe u što većem broju na Beer garden i upoznaju nas posle par litara piva. Tada smo sjajni i zanimljivi.

3. Da li volite letnje svirke na otvorenom?

Svirke na otvorenom su nam omiljene posto smo skoro potpisali sponzorski ugovor sa proizvođačem spreja protiv komaraca. Reč je o velikoj cifri i deo ugovora je da Referenti imaju petomitnutni performans na sred našeg koncerta gde mažemo jedni druge gore pomenutim proizvodom. Takođe, kombinacija romantičnog zvezdanog neba i blagog beogradskog povetarca je nesto što nas inspiriše

4. Da li su dobro pivo i dobra muzika najbolji način da se povede letnji dan u Beogradu?

Apsolutno.Pod uslovom da je pivo 'ladno k'o taština dusa. Dobro je poznato da Referenti najbolje zvuče u ušima publike kada ta ista publika popije više od četiri piva (velika).

5. Da li imate neku situaciju kada vam pivo posebno prija?

Što se nas tiče, pivo nam prija uvek i svuda. Nadamo se da je organizator obezbedio cisternu piva samo za nas...

6. Kavi su vam planov i za ovo leto?

Dobili smo ponudu da sviramo 10 dana na terasi hotela Splendid u Bečićima, ali želja benda je da lake note plasiramo negde u našoj zemlji kako bi smo dodatno pomogli razvoj turizma u Srbiji i povecali BDP ili ti bruto društveni proizvod. Čekamo ponude hotelijera.

dum

Pogledajte još