SAMO BEZ OKOLIŠANJA: Ove stvari muškarci vole da im uvek kažete direktno u facu!

1. Šta nije u redu

Situacija koje si sigurno svakome desila, on zna da je ona ljuta na njega, ali nema pojma zašto, a onda sledi čuvena rečenica "nije mi ništa". Stavite mu jasno do znanja šta je pogrešio i u čemu je problem. Takođe, on želi znati i inače ako ste ljuti i zašto, jer niko ne voli nepotrebne drame i tenzije.

2. Kakav poklon želite

Iako se vama može učiniti da tako uništavate uzbuđenje zbog poklona i da on treba uvek da vas iznenadi, pomislite ipak šta sve možete dobiti onda od svog muškarca za neki bitan datum. Skoro da nijedan ne može izabrati bolji poklon od vas samih. Kažite mu svoje želje, olakšaćete mu, on ne voli butike i ne snalazi se kao vi u šopingu.

3. Kakvi su vam životni planovi

Ne misli se ovde na to da već na prvom sastanku treba da mu pričate o tome kad želite decu i preciziranje budućnosti, ali nakon nekog vremena veze i on želi da zna na čemu ste i u kom smeru ide vaša veza. Ako želite različite stvari, bolje je to znati što ranije.

4. Šta volite u krevetu

Ovo pre svega ide vama u prilog, jer ako glumite da uživate u nečemu, a zapravo vam ne prija, on će nastaviti to da radi misleći da vam je dobro. Zato je najbolje da uvek otvoreno kažete šta vam prija i šta vas uzbuđuje, biće na obostrano zadovoljstvo.

Izvor: tvbest

Pogledajte još