FOTKA OTKRIVA: Da li vaša veza ima budućnost

Ona može kriti tajne signale koje ranije niste primetili, a svakako su povod da razmotrite svoj odnos i razmislite možete li i želite li da ga učinite boljim. Za primer odaberite fotografiju na kojoj ste oboje znali da se slikate. Za pravi uvid neka fotka bude što svežija, a ako ste duže u vezi uporedite promene na fotografijama kroz vreme.

Naravno, samo jedan ili dva znaka od navedenih nisu osuda vaše veze na propast, ali ako su svi navedeni znakovi tu - razmislite o budućnosti.

Vaša veza je super ako na fotografiji:

- Gledate se pravo u oči, ili jedan od partnera nasmejano gleda u kameru, a drugi ga gleda u oči - takav pogled otkriva da nemate šta da krijete.

- Partner je seo na stolicu/kauč pored vas, ili stao odmah iza vas - to pokazuje da ne žei da bude fizički odvojen, odnosno želi da vam bude blizu

- Vaš torzo je ispravljen ako ste u zagrljaju ili ste prebacili ruku jedno preko drugog - pogrbljivanje može biti znak mišljenja "hajde da odradimo tu fotografiju".

- Vaše karlice su blizu - što su vaši kukovi i karlica bliži, to govori da ih u blizinu stavljate i van fotografija, odnosno da vam je ta blizina prirodna, što označava da je seksualni život redovan i ispunjen.

Ako na fotografiji ne radite ništa od prethodno navedenog, razmislite o sledećem:

- Vi i vaš partner najčšće stojite udaljeni jedno od drugog, odnosno ne dodirujete se ni jednim delom tela, jer fizička udaljenost se obično povezuje i s onom emocionalnom.

- Jedino vreme u kojem se dodirujete je kod susreta, pozdrava pri odlasku ili kod seksa - izgubili ste fizičku intimnost i pretvorili se u "prijatelje s povlasticama".

- Sve ređe se gledate u oči, a dok razgovarate jedno s drugim jedan od partnera gleda u zid/kroz prozor/ u mobilni.

- Ako jedan drugog iznenadno ili spontano dodirnete, drugi se "trzne".

- Kod sedenja blizu jedan drugog stvarate fizičke pregrade - krstite ruke, postavljate jastuke između, okrećete se leđima.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još