PROČITAJ GA: 4 znaka iz kreveta koja otkrivaju da želi ozbiljno s tobom

1. Pravi je džentlmen

U ljubavi, kao i u seksu, jako je važno da je vaš partner džentlmen. Ako se prema vama ponaša kao pravi gospodin – pridržava vam vrata, kaput, pita kako ste proveli dan, pamti i najmanje sitnice koje ste mu rekli i prema vama se odnosi s potpunim poštovanjem, velika je verovatnoća i da će u krevetu biti jednako pažljiv – poput pravog kavaljera.

2. Nije centar sveta

Nekim tipovima je važno jedino ono što se događa njima. Oni moraju biti u centru pažnje u svakom trenutku, pa nemaju vremena da pamte koji je tvoj omiljeni kafić, restoran, jelo ili piće, a kamoli šta želiš u krevetu. S druge strane, oni koji paze na tvoje potrebe, pa čak i one najmanje, biće posebno pažljivi ispod pokrivača.

3. Ceni dodir na pravi način

Muškarci koji žele samo seks dodiruju ženu na način koji može dovesti do seksa – poput grabljive hobotnice. Pravi ljubavnici znaju kako da rasplamsaju maštu žene senzualno je dodirujući i van spavaće sobe. Nežni dodiri ruke u kafiću ili šetnji, prijatni zagrljaj u parku ili vas jednostavno drži za ruku dok šetate gradom, otkrivaju muškarca koji će znati kako da vas dodiruje kad završite u krevetu.

4. Ne žuri

Momci kojima je vaš izgled bitniji od sopstvenog sigurno žele samo seks. On će vrlo brzo pokušati da vas odvede u krevet. Ali, takvi tipovi će se brzo zasititi. Muškarac koga zaista zanimate imaće strpljenja i neće vas požurivati. U najviše slučajeva takvi muškarci će čekati da vi napravite prvi korak ili mu date jasan znak da ste spremni za vođenje ljubavi. To je znak da s vama želi nešto ozbiljnije – van kreveta, ali i u njemu!

Izvor: cosmopolitan.hr

Pogledajte još