BRAZILKA ILI METALKA: Evo šta vaša intimna frizura govori o vama

Brazilka

Opasnice jedna. Ti si tip žene koji tačno zna šta hoće i kako to da uzme - i poslovno a vala i privatno. Kod tebe nema ničega mlakog - ili ga ohladiš ili bude vrelo ispod pokrivača. Ili si pedantna pa voliš da sve bude pod konac ili si lenja pa ti lakše da obriješ sve. U svakom slučaju seks sa tobom je prava poslastica.

Bridžit Džouns

Kod tebe nema seksa godinama pa onda zaređaš period od kojeg bi i Samanta iz "Seksa i grada" pocrvenela. Jedna strana "devojčice" ti ima korov, a druga uredno pokošen travnjak. Kada se čovek udalji deluje kao nepotkresana živica. To bi ujedno mogao da bude i opis tvog seksualnog života. Ima ga, ali ni izbliza dovoljno. Spontani seks je super ali budeš li žurila sa brijačem u rukama možda budeš dobila seks a izgubila nešto mnogo vrednije.

Osim toga nijedan tip ne želi da mu devojka tamo dole deluje kao očerupana Čubaka. Vidiš?

Mapa

Picajzla si i nije te sramota. Svakom seksu prilaziš kao projektu. Tačno znaš šta on voli i kojim redom a dok se tuširaš unapred planiraš poze koje ćete isprobati. Zato te i ne mrzi da na svojoj mezimici napraviš frizuricu u obliku putića. Ovo pokazuje da vodiš računa o sebi i da umeš da budeš pomalo luckasta. Bonus je što će i manje iskusni muškarci tvoj putić moći da iskoriste kao putokaz do klitorisa.

Strela

Trouglić tamo dole govori o snažnoj ženi koja je potpuno opuštena i sa odećom i bez nje. Ona voli da eksperimentiše ali nema nikakav problem da se okrene i u sred seksa objasni da joj se nešto ne sviđa. Ovakve dame u seksu umeju da budu prave učiteljice, a mnogi momci jedva čekaju da vide ovaj kovrdžavi znak samopouzdanja.

Metalka ili Amazonka

Brazilka je ćelava, a Amazonka bujna i divlja kao istoimena prašuma. Ukoliko uspete da zavirite pod njene krošnje to uglavnom znači da će seks biti prava pustolovina. Čim ona u tom stanju ne može ili neće da se suzdrži reč je o pravom zovu divljine. Nažalost, ona uglavnom nosi malo drugačiju poruku - tu ni brijač dugo nije prošao a kamoli nešto drugo.

Bio je to poslednji put da smo videli Miloša...

Izvor: 24sata

Pogledajte još