HOROSKOP ZA 21. JUL: Ovnovi - neko vam spletkari, Škorpije sklapaju važan dogovor

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Spremni ste da razmislite o predlogu koji ste dobili od jednog Raka ili Strelca. Otvoreni ste za nove kontakte, spremni da promenite stav po nekom bitnom pitanju ako vas uvere da grešite. Sa Ribama nemate baš najbolju komunikaciju. Čuvajte se spletki koje vam mogu napraviti Bik, Vaga ili Vodolija. Strepite od mišljenja jednog Jarca ili neke Škorpije.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ovaj dan ne nagoveštava mogućnost proširenja saradnje sa onima na koje ste računali bar ne u ovom momentu. Očekujete da vam se neko sam javi sa idejom o dobro plaćenom poslu. Ne budite nepoverljivi, mnogo toga bi moglo da krene nabolje ako budete dobar taktičar.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan vam donosi neku novu energiju, entuzijazam ali i veliku dozu podozrivosti prema saradnicima koji se nisu pokazali u najboljem izdanju. Spremni ste da mnogo toga preuzmete na sebe i da ne dozvolite nikome da vam se meša u odluke.Verujete da ste u stanju da rešite probleme samostalno i da vam se drugi previše mešaju u život.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Danas bi mogli dobiti neke kontradiktorne vesti u vezi sa nečim što je vama veoma bitno. Vaši poslovni planovi mogu se realizovati uz pomoć osobe koje ima veze sa strancima. Trudite se da nađete najbolji način kako da se pomirite sa jednom Devicom koja ima originalne ideje.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Verujete da ćete uz dobru taktiku uspeti da uverite one od kojih na neki način zavisite da su vaše namere dobre kada je u pitanju zajednička saradnja sa strancima. Dobro znate šta želite i to uspevate da plasirate na način koji poslovnim partnerima odgovara i imponuje. Sa Strelcem i Ovnom možete uspostaviti dobru komunikaciju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Dan vam donosi neke nove mogućnosti na profesionalnom planu, naročito ako nameravate da vodite razgovor u svom domu ili sa vama bliskim osobama. Nemojte biti previše uzdržani u ispoljavanju svojih ideja ali ni previše strogi u osudi drugih. Preterano osetljivo reagujete na sve što se oko vas dešava, posebno u sferi kolegijalnih odnosa.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Osećate potrebu da jasno date na znanje šta očekujete od drugih, ma ko to bio, kolege, rođaci, članovi porodice. Smatraju vas nepouzdanim kada je u pitanju ispunjavanje obaveza i obećanja, bez ikakvog osnova. Ostavljate utisak osobe koja je okupirana samo sobom.Danas je moguć odlazak na kraći put. Verujete u iskrenost jedne Vodolije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Finansijska situacija je ono čime ste okupirani, bez obzira da li imate dovoljno novca za ono što želite da započnete ili ste nezadovoljni prihodima. Uspevate da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma bitan u poslu oko aktivnosti u narednom periodu. Ne bi trebalo da se previše nervirate oko onoga što čujete na svoj račun.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Morate se odlučiti na koju ćete stranu i sa kim ćete raditi. Neko pokušava da utiče na vaše stavove ali ste vi nepokolebljivi i teško vas je ubediti da grešite. Nalazite se na nekoj vrsti prekretnice. Nepotrebno se opterećujete nečim što nema velikog uticaja na vas. Dobijate priliku da razgovarate sa nekim koga dugo niste videli.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nemojte se okupirati nepotrebnim dilemema na koje nemate odgovor. Dan bi vam mogao doneti mnogo toga novog na poslovnom planu ali je potrebno da napravite dobar plan rada. I dalje ste okupirani razmišljanjima o tome šta o vama misli jedan Ovan ili neka Vodolija. Nemojte se baviti poslovima koji vam ne donose dobit.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne uspevate da organizujete svoj život kako biste želeli jer stalno iskrsavaju neki novi momenti i neki problemi koje morate da rešavate. Imate veliku podršku jednog Ovna, neke druge Vodolije ili Device. Razmislite o predlogu koji ćete dobiti u večernjim satima. Slobodno se upustite u nove poslove.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trudite se da nađete način kako da na jednostavan način rešite probleme a to nije ni malo lako. Jedan Jarac pokušava da se nametnete i daje vam sugestije koje niste spremni da prihvatite. Postavljate se autoritativno i svesni ste da rešenje mnogih problema zavisi od vaše odlučnosti.

Izvor: b92.net

Pogledajte još