ZA SVAKOGA PO NEŠTO: Žurke, kupanje i biskop na 4Elementsu

U periodu od 23. do 26. jula, svaki od festivalskih dana biće posvećen po jednom od 4 elementa: zemlji, vatri, vodi i vazduhu.

Po prvi put ikada u Beogradu, na potezu od Barutane ka Nebojšinoj kuli, biće postavljen ogroman vodeni slajder na naduvavanje, a svi koji traže osveženje i dobru zabavu naći će i jedno i drugo u subotu 25. jula od 17h do 21h na festivalu „4Elements“, u okviru dana posvećenog vodi, kao jednom od 4 elementa. Okolina Donjeg grada u danima trajanja festivala „4Elements“ postaće svojevrstan izložbeni prostor. Postavke brojnih domaćih umetnika okupiće veliki broj poštovaoca umetnosti raznih vrsta – a za ljubitelje „sedme umetnosti“ stiže i poseban ugođaj u vidu „open air“ bioskopa koji će takođe biti deo programa „4Elements“ festivala.

Centralni događaj festivala biće muzički program, a tokom 4 dana trajanja festivala nastupiće imena lokalne i svetske DJ scene – i to na dve bine! Prvog dana, 23. jula na velikoj bini nastupiće legendarni sastav Freestylers, koji će u toj večeri deliti stage sa domaćim legendama Ironom i Flipom. Na maloj bini iste večeri nastupiće Codex i Dzonidza. Drugi dan festivala, petak 24. jul, donosi nastup poznatog beogradskog kolektiva Vatra, koji je nedavno nastupio glavnoj bini Exita. Njihov gost biće DJ Irie Scratch na velikoj bini, dok će na maloj bini vrteti Committee i DJ Lil Taty. Trećeg dana festivala, 25. jula, na glavnoj bini nastipiće Sandrino i The Drifter uz Felvera i Kristijana Molnara, a na maloj bini će svoj novi projekat „Inn Espace“ predstaviti MKDSL, nakon koga će publiku zabaviti RDN. Poslednji dan festivala – nedelja 26. jul – donosi nastup hedlajnera Darrena Emersona, uz kog će na istom stejdžu „vrteti“ IDQ, Tom Collins, Calavera&Manya i John Belk. Mali stage poslednjeg dana festivala biće poligon za zabavu trojice odličnih DJ-eva, a u pitanju su: Mene, Neutron i Miroslav Petković.

Pogledajte još