KRVAVI PIR: Ženu ubio čekićem, pa sebi prerezao grkljan

Prema prvim nalazima istrage, reč je o ubistvu i samoubistvu, koji su se dogodili pretprošle noći. na porodičnom imanju u selu Cvetojevac kod Kragujevca. Kako se pretpostavlja, Milosav je Ljiljanu ubio čekićem, a zatim presudio i sebi zabivši kuhinjski nož u vrat.

Tela su pronašli rođaci i prve komšije juče ujutro, a niko ne može ni da pretpostavi zašto je Milosav ubio suprugu Ljiljanu i presudio sebi.

Nastradala Ljiljana trebalo je juče da otputuje sa svojom rođakom na Zlatibor.

- Otišli smo do njihove kuće da vidimo šta je sa Ljiljanom, pitali smo se zašto je nema. Dozivali smo nju i Mileta, ali niko se nije odazivao. Obe kuće su bile zaključane. Pogledali smo kroz prozor i videli Miletove noge. Odmah smo znali da je nešto krenulo po zlu - priča Slobodan Vukajlović, jedan od rođaka i prvi komšija.

Slobodan je odmah pozvao sinove preminulih supružnika koji žive u Žirovnici.

Kada je mlađi sin Miloš došao, razbio je staklo na vratima kako bi otključao kuću i ušao. Video je beživotno telo svog oca i odmah pozvao policiju.

- Video sam okrvavljeni čekić prislonjen uz kuću. Pored Milosava su u utičnici bile i neke žice, koje je verovatno pripremio za samoubistvo ako ne uspe da se ubije nožem - priča Vukajlović.

Meštani Cvetojevca se sećaju da je Milosav ranije mnogo pio i da je tada pravio probleme, ali da je u zadnjih godinu dana prestao da konzumira alkohol. Iako niko nije mogao da nasluti kakva će se tragedija desiti u kući Živkovića, prijatelji kažu da se Milosav u poslednjih mesec dana ponašao čudno.

- Ni sa kim nije hteo da priča, samo je ćutao. Nekada je bio mnogo problematičan i nasilan kad se napije. Znao je da priča kako će da pobije celo selo, pretio je puškom. Policija mu je oduzela i pušku i pištolj. Nekoliko puta je pretukao taštu i pričao je da će je ubiti i raskomadati motornom testerom. Oslabio je sa živcima u poslednje vreme - pričaju meštani sela Cvetojevac.

Ipak, i pored čudne naravi, niko nije ni slutio da će Milosav počiniti težak zločin.

- Ljiljana je noć pre nesreće došla kod mene da joj dam neku torbu. Žurila je, ispričala mi je da joj je Mile rekao da ga neće naći živog ako ode na Zlatibor. Ipak, ovako nešto niko nije slutio - kaže jedna meštanka Cvetojevca.

Izvor: Blic

Pogledajte još