POVRATAK U OSAMDESETE: Bebi Dol na Soul Faveli!

Bebi Dol će u subotu kao specijalni DJ gost nastupiti na splavu Soul Favela kod Ušća. Autorka hitova Bez srca, Hajde da, Krv, sreća, suze i znoj, ali i čuvenog Brazila, tom prilikom će kabinu deliti sa DJ Makinwom. Kako je najavila na meniju će joj se naći hitovi “zlatnih osamdesetih”.
- Moj posao je takav da nema stalno dodirne tačke sa medijima, već samo ponekad. Publika mene na prvom mestu zna po mojoj muzici, tako da ako nemam nove projekte onda nema ni potrebe da se pojavljujemu javnosti i pričam o stvarima koje mene ne zanimaju. Jer, verujem da onda ne bi zanimale ni gledaoce i slušaoce. Ovaj DJ nastup, na kome ću mahom puštati osamdesete, je samo uvertira u novo poglavlje moje karijere. Slušaćemo osamdesete, koje smatram zlatnim muzičkim dobom. Drago mi je što će uvertiru za moj nastup dan ranije napraviti baš DJ Ognjen, poznat po sjajnom odabiru plesnih melodija, jer i ja, da citiram gospodina Brajana Ferija, planiram da “to dance the night away”. Što bi se reklo, nadam se da ću uspeti da podignem publiku par santimetara iznad zemlje – kaže Bebi.

Gig na Faveli, kako navodi, zbog lokacije ima i izvesnu dozu simbolike, pošto poznata umetnica u narednom periodu najavljuje novu pesmu, za koju smatra da bi mogla da pomuti slavu čuvenog Brazila.
- Simbolično je to što se splav nalazi tačno kod Ušća, na početku odnosno kraju reke, a i dopada mi se pogled na Kalemegdan sa te tačke, tako da kad se sve to pomeša, mogu samo da kažem da jedva čekam subotu. Inače, uskoro se očekuje i izlazak mog novog singla. Ta nova pesma je jedna od onih koju pravite samo jednom životu i nadam se da će dostići slavu mojih najvećih hitova. To jest, verujem da će biti hit hit hit – poručuje pevačica.

Pogledajte još